Salg af vin gav 15.000 kr. til Faxe Ladeplads Idrætsforening

Onsdag 3. januar 2018 kl. 10:40

Salg af vin gav 15.000 kr. til Faxe Ladeplads Idrætsforening
Claus Pedersen (hvid bluse)) afslører her, med Leif Olesen ved sin side, at FLI modtager 15.000 kr.

Salg af vin gav 15.000 kr. til Faxe Ladeplads Idrætsforening
Pehr Hoxer, petanque-formand og Tom Hammer hovedformand for FLI
Faxe Ladeplads: FLI, Faxe Ladeplads Idrætsforening, fyldte 90 år i 2017. Det blev fejret gennem hele året - også med salg af vin.

Vinen, en rød og en hvid, blev solgt af Claus Pedersen, indehaver af Vin & Druen der ligger på Fuglsang ved Faxe Ladeplads.

Man kunne købe vinen i FLI, i Vin & Druen og i Superbrugsen i Faxe Ladeplads, og for hver flaske der blev solgt gik der et fast beløb til FLI.

Den 31. december blev så dagen hvor det blev afsløret hvad salget havde indbragt - en dag hvor der blev budt på kransekage og champagne i klubhuet på Dannebrogsvej.

11.586 kr. indbragte salget til FLI, men det syntes Claus Pedersen var et lidt skævt beløb, så Vin & Druen rundede op til 15.000 kr. som nu kommer FLI til gavn og glæde.

Vin & Druen har lignende aftaler med ikke mindre end 15 foreninger rundt om i kongeriget.

Ideen til salg af FLI-vin kom fra bestyrelsesmedlem Leif Olesen, og han fortalte at vinen faktisk også er solgt i Grønland. Her bor hans søn Nicolai og svigerdatter Anette, og svigerdatteren driver en café i Nuuk, Cafe Toqqorfik - så derfor er vinen også solgt der.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft


Claus Pedersen fra Vin & Druen skænker champagne og FLI-vin

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.