Rasmus Seebach til Haslev festdage

Torsdag 4. januar 2018 kl. 15:00

Rasmus Seebach til Haslev festdage
Så er der endnu et stort navn til Haslev Festdage - nemlig hele Danmarks folkekære Rasmus See­bach.

Ud over at være elsket af mange, er han også et af Danmarks allerstørste popnavne, så han skal nok trække et stort publikum.

Rasmus Seebach spillede også ved Haslev Festdage i 2011, Det var desværre i silende regn, men trods vejret, var festpladsen stort set fuld.

Hans debutalbum fra 2009 lå i top 40 på den danske albumhitliste i 175 uger i træk, heraf 25 uger som nummer ét, hvilket ingen på det tidspunkt (ifølge Wikipedia) havde gjort før.

Siden har han udgivet flere albums, og i december blev det til endnu et album, nemlig albummet »Før vi mødte dig«, som han har dedikeret til sønnen Holger.

I januar 2017 blev Rasmus See­bach nemlig far for første gang, og det har inspireret ham til at skrive et helt nyt album.

I sangene fortæller Rasmus Seebach blandt andet om, hvordan han mødte Holgers mor, og hvem hans farfar var.

Holger er i øvrigt opkaldt efter familien Seebachs stolte landsholdshelt Holger Seebach, der fra 1947 til 1953 spillede 17 fodboldlandskampe som angriber for Danmark og blandt andet var med til at vinde bronze ved de Olympiske Lege i Sverige i 1948. Det er vist lidt ude i familien, på Tommy Seebachs side, har Rasmus fortalt til BT, men hans far nævnte ham ofte, når de skulle til fodbold, derfor blev sønnen opkaldt efter Holger.

Rasmus Seebach går på scenen ved Haslev Festdage fredag den 15. juni kl. 20.15.

Husk at sætte kryds i kalenderen...© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.