Så er der Nytårskoncert

Torsdag 4. januar 2018 kl. 10:00

Så er der Nytårskoncert
Ensemble Storstrøm vil igen sørge for smukke toner til koncerten, og er nærmest »husorkester« for Faxe Kunst- og Musikforening

Så er der Nytårskoncert
Barytonsangeren Jens Søndergaard synger populære sange og arier, bl.a. fra Carmen.
Faxe Kunst- og Musikforenings populære klassiske nytårskoncert afholdes den 14. januar på Kultunariet.

- Selvfølgelig skal der være nytårskoncert i Haslev. De gode gamle traditioner skal bevares, i hvert fald så længe det er Faxe Kunst - og Musikforening, der står for arrangementet. Og det er det også i 2018, fortæller formand Hans Krarup, der i mangfoldige år har været primus motor for foretagendet.

Nytårskoncerten 2018 afholdes søndag den 14. januar kl. 15 i Kultunariets festsal, Søndergade 12 , 4690 Haslev.

Denne gang er det Ensemble Storstrøm, de 8 fremragende musikere, som i Haslev og Faxe med en vis ret kan kalde for »vores husorkester«, fortæller Hans Krarup.

Ensemblet er blevet landskendt efter at ensemblets unge, charmerende klarinettist, Elaine Ruby, var på TV skærmen adskillige gange i efteråret som mentor for -14-årige Valdemar, der var på nippet til at blive årets ”vidunderbarn”.

Det bliver dog ikke Valdemar, der kommer til Haslev som solist, men en lige så vidunderlig solist: den unge, flotte, og flot syngende, barytonsanger Jens Søndergaard, der for nylig optrådte i Haslev som operettehelt i Haslev Teaterforenings opførelse ”Den glade enke”, hvor han var Grev Danilo. Jens Søndergaard vil til nytårskoncerten synge en række populære sange og arier, bl. a. Toreadorsangeren fra ”Carmen”, hvor han får følgeskab af Midtsjællands kammerkor, der under Hans Krarups ledelse også medvirker ved nytårskoncerten.

Programmet bliver derudover præget af kendte, nordiske toner. Således åbner koncerten med Gades berømte morgensang fra ”Elverskud”. Og mon ikke også H.C. Lumbyes champagnegalop bliver ” fyret af”, måske som ekstranummer.

I pausen bydes der på vin og kransekage, som er inkluderet i billetprisen. Faxe Kunst-og Musikforening står for pyntning af salen.

Billetter kan købes i Haslev boghandel på Jernbanegade 9 iHaslev, tlf. 56 31 21 20, eller i Boghuset, Torvegade 10 i Faxe, tlf. 56 71 30 13.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.