Hellig tre Kongers koncert

Onsdag 3. januar 2018 kl. 15:00

Hellig tre Kongers koncert
Søndag den 7. januar kl. 14 er der Hellig tre Kongers koncert med Martin Valsted Trio i Aversi Kirke.

Fra gammel tid er der tradition for at fejre Hellig tre Konger i Aversi Kirke. Denne gang bliver det med musikeren og organisten Martin Valsted og hans jazztrio.

Martin Valsted er til daglig organist ved Sct.Jørgens Kirke i Næstved, og er tillige pianist og musisk iværksætter. Udover orgelspillet har Martin Valsted en stor erfaring med, at arrangere og ideudvikle koncerter og andre musiske tiltag i kirkeregi.

Martin Valsted Trio er en dynamisk trio, der tager udgangspunkt i den gode melodi og ønsket om at skabe en god stemning. Trioen har gjort det til sit speciale at fortolke numre fra den danske sangskat, hvilket de gør med stor personlighed og charme.

Alt bliver fortolket i trioens egne spændende og specielle arrangementer. I musikken ønsker trioen at tage os med på en rejse i musikken, som forhåbentlig giver en god musikalsk oplevelse i bagagen.

Der venter tilhørerne en rigtig god oplevelse. Alle er velkomne.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.