Vil have 22 ekstra pædagoger i Faxe Kommune

Søndag 15. januar 2017 kl. 13:00

Vil have 22 ekstra pædagoger i Faxe Kommune
Sean Littlewood, Spidskandidat for Radikale Venstre i Faxe Kommune KV17. (Th) Morten Østergaard, Formand for Radikale Venstre.

Radikale Venstre har et landsdækkende mål om at satse massivt på små børns muligheder.


- Vi vil gøre dagplejere, pædagoger, assistenter, medhjælpere og ledere dygtigere til at være nærværende og nysgerrige med børnene, samtidigt med at der overordnet skal være voksne nok til at fordybe sig sammen med børnene i små grupper, siger Sean Littlewood, som er spidskandidat for Radikale Venstre i Faxe kommune.

I løbet af de næste fire år ønsker Radikale Venstre at bruge 1 mia. kroner til kompetenceløft af dagplejere og det pædagogiske personale i daginstitutioner, samtidig med at de år for år vil give kommunerne penge til at ansætte flere pædagoger, sådan så der mindst er to uddannede pædagoger og en medhjælper til 10 vuggestuebørn eller 19 børnehavebørn.

Det svarer til 4.500 pædagoger på landsplan. I Faxe Kommune svarer det til 22 ekstra pædagoger.

Sean Littlewood, fortsætter: - 22 ekstra pædagoger til Faxe Kommune vil være en generationsgave. Vores børn er vores fremtid. Jeg ønsker, at Faxe Kommune fører an på børnepasnings- og uddannelsesområde. Det er dér vi skal prioritere. Dette er et skridt i den rigtige retning.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.