Kjoler fra Faxe til Line Rafns nye store natklub

Onsdag 25. februar 2015 kl. 15:55

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kjoler fra Faxe til Line Rafns nye store natklub
Birgitte Moesgaard holder her den kjole hun har designet til „Klosteret“ og ved siden af „står“ en af hendes selskabskjoler

På fredag er der Grand Opening af Danmarks største natklub hvis hovedejer er Line Rafn og Paw Lagermann - og personalets kjoler er designet i Faxe.

Den 2000 kvadtatmeter store natklub „Klosteret“ ligger på Hauser Plads 32 i København - eller under, skulle man måske skrive, for natklubben er indrettet i et 1000 år gammelt kloster - under jorden...

Der er flere ejere af Klosteret, men hovedejeren er popgruppen Infernal, som består af X-faktordommer Line Rafn og Paw Lagermann.

Det kvindelige personale skal naturligvis have nogle kjoler på der signalerer kloster og fortid samtidig med et nutidigt sensuelt og sexet design.

Og hvor finder man så den person der både kan designe og sy kjolerne, der jo også er en form for arbejdstøj. Det gør man hos Birgitte Moesgaard der har showroom og systue på Gyldenmosen lidt uden for Faxe.

Birgitte arbejder til daglig på fritidshjemmene Bakkedal i Faxe og Møllen i Kongsted, mens fritiden bl.a. går med at designe og sy kjoler. Og det var netop en tidligere kunde, der nu er tilknyttet „Klosteret“, der pegede på Birgitte Moesgaard, da kjolerne skulle bestilles.

Birgitte Moesgaard er uddannet Konstruktør i Damegarderobe fra Københavns Tilskærer Akademi og har samtidig en overbygning indenfor kostumer.
„couture.dk by Birgitte Moesgaard“ er firmaets helt officielle navn, og det holder til en en smuk gammel bindingsværksejendom, hvis nærmeste naboer - næsten kun - er marker.

Men alligevel er det her Birgitte skaber de flotteste selskabskjoler. Og til „Klosteret“ har hun designet og syet 15 flotte sexede sorte kjoler der har en stor hætte, så den minder om en kutte - dog med den forskel at kjolerne er noget, eller temmelig, nedringede både foran og bagpå, og desuden ret korte.

Ud over de 15 sorte kjoler har hun også designet og syet en lækker sag i guld. Den bruges når en kunde har bestilt en flaske champagne, der skal „sables“ ved bordet. Hvor mange gange den så kommer i brug er ikke godt at vide, men det koster 2500 kr. for en flaske champagne.

Selv om Birgitte designer og syr flotte selskabskjoler, kan hun også andet. Meget andet - endda meget billigt. Man kan blandt andet få hende til at lave en t-shirt, der passer lige nøjagtig til ens egen krop, hvadenten man er tyk eller tynd, har store overarme eller små tændstikker. Og så koster den endda ikke ret meget.

Det samme gælder for en lækker soltop eller en solkjole. Toppen, som altså bliver en helt unik top, kan fås for kun 129 kr. - og der er altså ikke tale om en slåfejl...
Kort fortalt så kan Birgitte Moesgaard designe og sy alt - fra den helt billige soltop til den store dyre selskabskjole. Og uansat hvad man vælger passer det perfekt til kroppen, for hun tager naturligvis mål inden hun går i gang.

På hendes hjemmeside kan man se og læse meget mere, både om det store flotte og det hverdagsagtige: www.couture.dk
/tor


Det er ikke kun kjoler Birgitte designer - du kan også få din helt egen solkjole, top eller t-shirt (også til mænd) for næsten ingen penge

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Nyt liv på Hesede Hovedgård
- Hvordan får man flere kræfter i foreningslivet?
- Tricktyveri i Karise
- Babysalmesang i Faxe
- Nye ansigter og nye toner i Dalby og Tureby kirker
- Boliger og park på Grøndalsgrunden i Haslev
- Bronze til Kongsted Skytteforening
- Sus i sejlene
- Flot udstilling om havet
- Medaljer til Haslev Badminton
- Mesterskabspriser til Haslev ABK
- Musikalsk fællesskab
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst