Tappernøje Aktivitetspark åbnes SØNDAG den 7. SEPTEMBER

Onsdag 27. august 2014 kl. 09:19

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Tappernøje Aktivitetspark åbnes SØNDAG den 7. SEPTEMBER
Ved en meget beklagelig fejl har vi her på siden skrevet at aktivitetsparken åbner nu på søndag. Det er FORKERT. Åbningen foregår søndag den 7. september. Vi beklager fejlen.

Det hele startede med at Charlotte Roests søn klagede over at der intet er at foretage sig for unge i Tappernøje.

Det er der nu. Også for voksne - og mere kommer til. Søndag DEN 7. SEPTEMBER indvies Tappernøje Aktivitetspark med borgmestertale, trylleri, kaffe, grillhygge og musik.

Det var nemlig sådan at Charlotte ikke nøjedes med at trække på skuldrene, da sønnen sagde, der var kedeligt i byen. Hun gjorde noget ved det og allierede sig med andre ildsjæle fra bl.a. Lokalrådet, Kornmagasinet og ungdomsskolen.

En fast kerne på seks personer har gennem lang tid arbejdet med at skabe aktivitetsparken - og det man nu kan indvie er fase 1. Yderligere to faser skulle meget gerne føjes til i løbet af de kommende år.

Tappernøje Aktivitetspark ligger ved den gamle boldbane bag ved Kulturhuset Kornmagasinet. Lige ved indgangen er der fællesrum med en kæmpegrill samt borde og bænke, hvor man kan hygge sig.

Herefter følger to petanquebaner, og lidt længere fremme er der bygget en musikscene. Den er der tag over og der vil være sider af sejl som man kan sætte på hvis de optrædende har brug for yderligere afskærmning for vind og vejr.

På pladsen er der også kommet en legeplads og der opsættes motionsredskaber der kan benyttes af både børn, unge, voksne og ældre, og desuden etableres der endnu en petanquebane. På pladsen er der desuden er ældre, men funktionsduelig, multibane til boldspil.

Prisen for aktivitetsparken er én million kroner. Næstved Kommune og LAG er hver kommet med en halv million.

Næste fase bliver etablering af et parkour-felt, men det koster godt 900.000 kr. Bygge- og Anlægsfonden har dog allerede givet tilsagn om 150.000 kr. til formålet. Der er bare lige det, at pengene skal bruges indenfor ét år - så det haster med at finde resten af pengene.

Fase tre bliver etablering af en stor skaterbane til 600.000 kr. Så de mange frivillige bag Tappernøje Aktivitspark ved godt hvad de skal bruge tiden på: At skaffe penge...

Men tiden og kræfterne er givet godt ud. Et aktivt samfund med gode tilbud, trækker nye borgere til, fortæller Charlotte Roest, og tilføjer at der faktisk er befolkningstilvækst i Tappernøje - noget ikke mange små byer kan prale af.

Indvielsen af Aktivitetsparken SØNDAG DEN 7. september starter kl. 10.30 med gratis kaffe og brød. Den store grill tændes så man kan grille sin medbragte mad. Igen om eftermiddagen er der gratis kaffe - og is til børnene...

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sætter ord på billeder
- Kasper og Simon nåede målet: roede over Atlanterhavet NU MED VIDEO
- C.F. Tietgens kalkbrud
- Skye Consort & Emma Björling i Haslev Folk Club
- Lars DK Band gæster B&W Café
- Micke fra Faxe skal til DM i Skills
- Nak & Æd-Jørgen i Karise
- Kom tæt på verdens vigtigste fossil
- Ny direktør for Bygma Haslev
- Mirco Reimer-Elster fortæller om USA
- Tre højskoledage om Ukraine
- Livet er en gåde...
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst