Fun2Drive - ny køreskole

Onsdag 9. april 2014 kl. 11:54

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Fun2Drive - ny køreskole
Martin og Heidi Myrup Geidt, ved den bil eleverne fra Fun2Drive kommer til at køre i.

Haslevs nye køreskole Fun2Drive er flyttet ind i Jernbanegade 33C. Første teorihold starter op mandag den 28. april med gode tilbud.

– Det skal være sjovt at køre bil, udbryder Martin Myrup Geidt, der netop har åbnet Haslevs nye køreskole, som derfor har fået navnet Fun2Drive.

Udover at det skal være sjovt, vil Martin og hans kone Heidi sørge for, at der også altid er hyggeligt, når eleverne møder op til teoriundervisningen. Så der vil altid være kage, kaffe, the og sodavand til eleverne i lokalerne i Jernbanegade 33C.

Teoriundervisningen vil hovedsagelig bestå af tavleundervisning, suppleret med film når det er relevant.

Det første teorihold starter op mandag den 28. april, og hvis man melder sig til det hold, kan man spare 1000 kr på lovpakken, og deltage i lodtrækningen om en ipad mini. Hen ad vejen vil der også være andre aktiviteter i køreskolen, så der ind i mellem vil være lodtrækninger og andre sjove ting, med præmier fra de lokale butikker.

Martin er 41 år, og før han blev kørelærer var han elektriker hos Jørgen Larsen på Bækvej, så mange vil måske kende hans ansigt derfra. Men Martin har slidgigt i armen og vidste, at han ikke kunne blive i elektrikerfaget. Derfor tog han kørerlæreruddannelsen sideløbende med jobbet hos Jørgen Larsen.
De sidste to år har han været kørelærer i Købehavn, hos den lærer, der lærte ham op, og han er derfor helt opdateret på de nyeste regler i faget.

Fun2Drive er i gang med at lave en hjemmeside, som er klar meget snart. Indtil da kan man kontakte Martin på tlf: 25 700 617.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Babysalmesang i kirken
- Pragtfuld Crazy Night
- Det er vildt sjovt...
- Og prisen gik til Faxe Madhus
- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst