Haslev Seminarium solgt - bliver til swingerklub og filmstudie

Mandag 1. april 2013 kl. 10:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Haslev Seminarium solgt - bliver til swingerklub og filmstudie
Der kommer nyt liv i Haslev Seminarium. Det er i øvrigt Suzy til højre på billedet

Haslev Seminarium solgt - bliver til swingerklub og filmstudie
Nu kommer der nyt liv i det gamle seminarium
Meget tyder på at Haslev Seminarium er på vej til at blive solgt. Det er i hvert fald kun detaljer der mangler før University College Sjælland og de nye ejere er klar til at skrive under.


Det fortæller Suzy og Mike Longfellow til faxenyt.dk. Ægteparret afslører samtidig at det gamle hæderkronede seminarium skal omdannes til swingerklub og filmstudie.

Ægteparret, der oprindeligt stammer fra USA, har boet i Danmark de seneste 10 år, og har i den periode opbygget filmselskabet „Your Pleasure“ - et selskab der producerer film hvor de medvirkende ikke har ret meget tøj på - så at sige...

Samtidig har Suzy og Mike drevet en swingerklub lige nord for København, men da både filmselskab og swingerklub har vokset sig så store, at det er nødvendigt at finde nye lokaler, stødte de på Haslev Seminarium da de besøgte gode venner i byen.

- Det er jo et pragtfuldt sted. Bygningerne er gode, og vi kan nemt, og uden de helt store omkostninger, indrette både filmstudier og swingerklub på stedet. Det bliver „damn good“, lyder det fra en optimistisk Mike Longfellow.

Da Faxe Kommune blev præsenteret for planerne for en lille måneds tid siden, var man først lidt skeptiske, men da lokalplanerne ikke kan forbyde hverken swingerklub eller filmselskab på adressen, valgte man at se positivt på situationen.

- Bygningerne kommer igen til at summe af liv og glade mennesker, og vi må heller ikke glemme at det kan give en del lokale arbejdspladser, lyder det fra borgmesteren.

Suzy og Mike Longfellow regner med at aftalen omkring købet går i orden i løbet af ugen. Den officielle overtagelsesdato bliver den 1. april, men der går nok et par måneder inden swingerklubben åbner.

- Den første weekend vil vi i øvrigt holde åbent hus, specielt for alle der bor i Haslev. Så kan I komme og se hvordan seminariet også kan se ud, siger Suzy med et smil.

Hvad købsprisen bliver ønsker ingen af parterne at oplyse.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Politiet kiggede efter knallerter i Rønnede
- Diplom- og boksestævne
- Krydsfeltet er klar til at hjælpe hvis livet driller
- Familieaften får en ny chance
- Nick Horup fortæller om Peter og Morten
- Promenadekoncert på kanten af kalken
- Metaltyv anholdt
- Hej mand - er du klar til seniorlivet?
- Kunstnere åbner døren
- Danmarksrekord da Clara blev konfirmeret
- Sølv til Oliver ved internationalt stævne
- Pinse, picnic og Terslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst