Business Faxe har fået ny erhvervschef

Fredag 17. marts 2023 kl. 11:52

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Business Faxe har fået ny erhvervschef
Flemming Rosenkrantz, ny erhvervschef i Business Faxe. Foto: Michael Kidmose.

Hele kommunen: Den 15. marts bød Business Faxe 58-årige Flemming Rosenkrantz velkommen ombord. Han får ansvaret for udviklingen af Business Faxes virksomhedsrettede indsatser med titlen erhvervschef.

Business Faxe er sat i verden for blandt andet at styrke erhvervsudviklingen i Faxe kommune og sikre god erhvervsservice over for områdets virksomheder og iværksættere. Flemming Rosenkrantz skal med sine kompetencer inden for erhvervsudvikling og virksomhedsdrift hjælpe andre virksomheder godt videre på deres vækstrejse.

Flemming Rosenkrantz har de sidste 15 år været administrerende direktør for en række selvejende virksomheder heriblandt et tv-produktionsselskab, et sundheds- og trivselsselskab og en NGO. Nu skal han i stillingen som erhvervschef i Business Faxe varetage kontakten til de lokale virksomheder og styrke virksomhederne i Faxeområdet. Et arbejde han glæder sig til.

- Jeg ser enormt frem til at blive en del af holdet hos Business Faxe og være med til at løfte virksomhederne i Faxeområdet. Jeg er sikker på, at der venter både virksomhederne og mig nogle spændende oplevelser. Grundlæggende tror jeg nemlig på, at jeg kan gøre en forskel. De kompetencer og erfaringer jeg har med mig, stiller jeg fuldt ud til rådighed for det lokale erhvervsliv. Jeg har selv startet virksomheder og ledet større virksomheder, og jeg har derfor et godt indblik i, hvor der kan være brug for sparring og hjælp, siger Flemming Rosenkrantz.

Kommer fra området
Til daglig bor Flemming Rosenkrantz i Haslev med sin kone og to piger. Han flyttede her til for to år siden, så selvom han er stedkendt, er der områder og virksomheder, som stadig er lidt nyt for ham. Det ser han dog ingen udfordringer i - tværtimod.

- Med to år i bagagen, er der selvfølgelig meget, jeg ikke ved. Men jeg vil vælge at se det som en fordel. Jeg er på ingen måde forudindtaget, jeg er i den sammenhæng et blankt lærred, som er ivrig efter at suge til sig. Samtidig er jeg utrolig glad for at bor her.
Så at kunne få lov til at stille min kompetencer til rådighed for det lokale erhvervsliv præcis her - i vores nye habitat - ser jeg som et privilegium og en kæmpe faglig udfordring. En udfordring som jeg vil at gå til med respekt, siger Flemming Rosenkrantz.

Erhvervschefen Flemming Rosenkrantz refererer til direktør for Business Faxe Tomas Legarth, og her er der stor glæde at spore over ansættelsen.

- Der sker rigtig meget inden for erhvervsområdet i Faxe kommune og forventningerne hos de lokale virksomheder er store. Det er derfor et scoop for lokalområdet og Business Faxe, at vi har ansat Flemming som erhvervschef med ansvar for blandt andet relationen til og udviklingen af vores virksomheder. Flemming har en lang erfaring som erhvervsmand og direktør i virksomheder og brancher, der i høj grad understøtter de behov, vi har lokalt. Flemming vil desuden supplere og tilføre organisationen væsentlig værdi i opgaveløsningen samt i høj grad kunne være med til at sikre strategisk retning og eksekvering, slutter Tomas Legarth.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sofie og Fine sætter fokus på i say
- Rønnede: Vanvidsbilist med 159 km/t
- Helt vilde tilbud når Haslev inviterer til Outlet-messe
- Det er det rene Ibi-Pippi...
- Farvel til badmintonformanden - goddag til fodbolden...
- Endnu en forlader Socialdemokratiet
- Ordløse fortællinger og fortællinger med ord...
- Mette er noget helt særligt
- Subas vil være familiens gode læge
- Pas på falske indsamlere
- Et sikkert forårstegn: Skovly Plante Deko åbner
- Anholdt efter bilbrand
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst