Litteraturcafe om Marcel Proust

Fredag 10. marts 2023 kl. 13:19

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Litteraturcafe om Marcel Proust
Neal Ashley Conrad fortæller om Marcel Proust
Fredag den 17. marts kl. 19.30 handler det i Haslev Kirkes Litteraturcafe om et mesterværk_ Marcel Prousts selvbiografiske værk ”På sporet af den forsvundne tid”.

Det er litteraturkender Neal Ashley Conrad, der åbner universet for tilhørerne. Her møder man ikke en samlet fortælling, men en mosaik af indtryk og erindringsbilleder, der skal opleves og sanses.

Denne aften er både for de få, der har læst de 4000 sider, og for de mange, der ikke har læst, men gerne vil snuse til og indføres i værket.

Neal Ashley Conrad tager litteraturcaféens deltagere med på guidet tur i Marcel Proust store fortælling. Conrad er blandt andet optaget af Prousts poetiske og filosofiske blik, og af hvordan man med dets hjælp kan forstå nogle af samtidens kulturelle og eksistentielle udfordringer.

Undervejs på aftenen er der traktement (ost, pølse, vin), og derefter er der mulighed for spørgsmål og debat. Neal Ashley Conrad Thing har været projektleder for den nye oversættelse af ”På sporet af den tabte tid”, så der bliver også mulighed for at stille spørgsmål til oversættelsesarbejdet.

Litteraturcaféen er åben for alle og der er ingen forhåndsbestilling, betal ved døren. Pris 100,- inkl. traktement. Arrangementet finder sted i Haslev Kirkes Kirkehus, Kirkepladsen 8a, Haslev.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sofie og Fine sætter fokus på i say
- Rønnede: Vanvidsbilist med 159 km/t
- Helt vilde tilbud når Haslev inviterer til Outlet-messe
- Det er det rene Ibi-Pippi...
- Farvel til badmintonformanden - goddag til fodbolden...
- Endnu en forlader Socialdemokratiet
- Ordløse fortællinger og fortællinger med ord...
- Mette er noget helt særligt
- Subas vil være familiens gode læge
- Pas på falske indsamlere
- Et sikkert forårstegn: Skovly Plante Deko åbner
- Anholdt efter bilbrand
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst