Røde Kors butikken inviterer til praktikdag

Onsdag 15. marts 2023 kl. 11:52

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Røde Kors butikken inviterer til praktikdag
Formanden for Røde Kors, Karen Spring (tv), og butikschef Hanne Mistarz håber mange vil kigge indenfor i Røde Kors butikken på praktikdagen. Foto: Torkild Svane Kraft.

Faxe: De har gjort det før med stor succes - og de gentager det tirsdag den 21. marts med start kl. 10.30. Og hvad er det så de gør i Røde Kors butikken i Faxe.

- Da vi tidligere har haft held med en praktikdag, prøver vi lykken én gang til, siger butikschef Hanne Mistarz. Du har måske tænkt på om det var noget for dig, at være i butikken. På praktikdagen kan du helt uforpligtende snuse til vores arbejde.

Man vil blive vist rundt i butikken, snakke med alle de frivillige, og se hvad de arbejder med. Du kan også få lov til at prøve arbejdsgangene, pynte vinduer, stå ved kassen, sortere tøj, dampe tøj og prismærke varerne.

Det er jo et frivilligt arbejde, så der er ingen løn. Ikke i kroner og øre, men til gengæld er man med i et godt fællesskab med et godt formål. Man får dog lidt under praktikdagen: kaffe, sodavand og en sandwich.

En arbejdsdag er på tre en halv time, og der er altid kaffe på kanden og et stykke brød, siger Karen Spring der er formand for Røde Kors i Faxe.

- Der skal altid være tid til en snak med kollegaerne og kunderne. Hyggeligt samvær er en vigtig ting. At man så samtidig er med til at sørge for at butikken giver et overskud, så Røde Kors kan hjælpe nødlidende, er jo et stort plus, slutter Karen Spring

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sofie og Fine sætter fokus på i say
- Rønnede: Vanvidsbilist med 159 km/t
- Helt vilde tilbud når Haslev inviterer til Outlet-messe
- Det er det rene Ibi-Pippi...
- Farvel til badmintonformanden - goddag til fodbolden...
- Endnu en forlader Socialdemokratiet
- Ordløse fortællinger og fortællinger med ord...
- Mette er noget helt særligt
- Subas vil være familiens gode læge
- Pas på falske indsamlere
- Et sikkert forårstegn: Skovly Plante Deko åbner
- Anholdt efter bilbrand
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst