Svar på læserbrev om affaldsordning til boligselskaber

Onsdag 8. marts 2023 kl. 09:40

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Svar på læserbrev om affaldsordning til boligselskaber
Indlæg af:
Marianne Almindsø Andersen
Adm. direktør
Faxe Forsyning


Jeg vil gerne takke Erwin Keincke for det gode spørgsmål og hans store interesse for affald. Det glæder mig, at han går op i affaldssortering og gerne vil i gang med ordningen for farligt affald og storskrald.

Det er rigtigt, som Erwin Keincke påpeger i sit læserbrev tirsdag den 7. marts 2023, at der er nogle boligselskaber, der mangler at komme på den nye ordning for farligt affald og storskrald.

Det er vi selvfølgelig klar over. Det forholder sig sådan, at det tager lang tid at udrulle nye affaldsordninger til boligforeninger, fordi vi først skal sikre, at der er en god aftale på plads med den enkelte forening.

Til gengæld kan jeg forsikre Erwin og andre bekymrede borgere om, at vores affaldsadministration er i fuld gang. Allerede tilbage i sommeren 2022 inviterede vi boligadministratorer fra alle boligforeninger i Faxe Kommune til informationsmøde om de nye ordninger, herunder også farligt affald og storskrald.

Siden da har vi været i dialog med boligforeningerne, og mange af dem er allerede begyndt på den nye ordning. Det er dog sådan, at der altid vil være nogen, der kommer først i køen, mens andre er sidst. Det kan vi desværre ikke gøre noget ved - selvom vi selvfølgelig godt forstår, at det kan være frustrerende at være én af de sidste, der kommer med.

Vi er fortsat i dialog med de sidste boligforeninger, og er man ikke kommet på den nye ordning for farligt affald og storskrald endnu, så kan vi forsikre om, at den er på vej.

Til slut skal det også nævnes, at boligforeninger, der endnu ikke er kommet med på ordningen for farligt affald og storskrald, naturligvis først betaler fra den dato, de får muligheden for selv at benytte ordningen.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Er det ikke bare at sige ”undskyld”?
- Bedre oplysning til unge om frit tandlægevalg
- Så er den gal igen
- Svar på læserbrev om affaldsordning til boligselskaber
- Langsom Forsyning
- En stor tak fra Borgergruppen
- Donbas er russisk
- Krim er russisk
- Vi skal beholde aflastende medarbejdere
- Intet holdkæft-bolsje til Putin!
- Vesten vil have krig
- Blomstrende bymidte, eller er det bare vildt med vilje?