Guld til Team Faxes Special Olympic-hold

Tirsdag 14. marts 2023 kl. 08:49

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Guld til Team Faxes Special Olympic-hold
Team Faxe Håndbold har rigtig mange deltagere på Special Olympic-holdene. Her er nogle af dem fanget af kameraets linse til træning i Faxe Hallen - og nogle af dem er de dygtige guldmedaljevindere. Foto: Torkild Svane Kraft.

Håndbold: Sæsonen er slut. De sidste kampe blev spillet i Skælskør, og det blev en fremragende sæson for Team Faxes to Special Olympic-hold. Det ene hold vandt deres række, og fik dermed guldmedaljer om halsen, mens det andet hold sluttede på en fornem fjerdeplads.

Tre kampe måtte guldholdet igennem ved stævnet i Skælskør. I første kamp blev det til en storsejr over KIFU på ikke mindre end 11-2. Herefter blev der spillet en træningskamp mod Slangerup, som Team Faxe tabte med 8-11, men den talte jo ikke med i det endelige resultat.

Tredje kamp var mod Helsingør. Den endte med en Faxe-sejr på 0-2 og dermed var guldmedaljerne i hus. Guldmedaljer som blev overrakt af Slagelse Kommunes borgmester Knud Vincent.

Guldholdets spillere er Rasmus Mortensen, Jens Meisner, Tommy Meisner, Peter Lange, Andreas Rolsted, Nicklas Nemo Nielsen, Nicolaj Hansen, Daniel Carstensen, Kasper Pedersen, Emma Johansen, Viktor Storm og Ditte Laugesen.

Fjerdeplads
Team Faxe Håndbold har hele to Special Olympic-hold, og også holdet der spiller i C-rækken var i aktion i Skælskør. I første kamp, der mod hjemmeholdet FREM 83, måtte Team Faxe se sig slået med 7-5.

I anden kamp, som var mod Slangerup, kæmpede Team Faxe røven ud af bukserne, som det blev udtrykt, og det resulterede i en Faxe-sejr på 4-1. Herefter var der en træningskamp mod AB, som vandt med 3-2.

Den fjerde kamp var mod NFH. Her viste Team Faxe flot sammenspil og vandt med 3-1 hvorved de sluttede med 10 point. Det samme gjorde Slangerup, og da de sammenlagt var ét sølle mål bedre end Team Faxe snuppede de bronzemadaljerne og henviste Faxe til en fjerdeflads.

C-holdet har sæsonen igennem bestået af: Nicklas Gerlund, Cecilie Vive, Mikkel Askler, Nadja Karlson, Emma Johansen, Andrea Krups, Daniel Carstensen, Nicklas Nemo Nielsen, Kasper Pedersen, Andreas Rolsted, Sarah Weingardt, Mia Hansen, Nicolai Lindquist, Nadja Nørgaard, Kasper Gül, Julie Meyer-Hansen, Hanna Bajrami og Chris Mortensen.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sofie og Fine sætter fokus på i say
- Rønnede: Vanvidsbilist med 159 km/t
- Helt vilde tilbud når Haslev inviterer til Outlet-messe
- Det er det rene Ibi-Pippi...
- Farvel til badmintonformanden - goddag til fodbolden...
- Endnu en forlader Socialdemokratiet
- Ordløse fortællinger og fortællinger med ord...
- Mette er noget helt særligt
- Subas vil være familiens gode læge
- Pas på falske indsamlere
- Et sikkert forårstegn: Skovly Plante Deko åbner
- Anholdt efter bilbrand
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst