Langsom Forsyning

Tirsdag 7. marts 2023 kl. 11:57

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Langsom Forsyning
Indlæg af:
Erwin Keincke
Slagterivej 2 D.
Haslev


For et pas tid siden proklamerede Faxe Forsyning, at nu ville borgerne få nye affaldscontainere så farligt affald mm. kunne deponeres i dem og blive fjernet af renovationen.

Fint nok, en god ting for forureningsbekæmpelsen, og så vidt jeg er orienteret er der da også stillet nye affaldsbeholdere op ved parcelhuse i Haslev.

Det kniber imidlertid for etageejendommene, der ellers må være de steder det tiltrænges mest. Langt de fleste parcelhusbeboere har formentlig adgang til en trailer, så de selv kan køre deres forskellige affald til genbrugspladsen. Dette er ikke tilfældet for særlig ældre beboere i etageejendommene, som derfor måske har størst behov for ordningen.

I Trifoliumgården, hvor jeg bor, har ejendomsfunktionærerne rykket for ordningen adskillige gange, ligesom jeg selv har rykket Faxe Forsyning for oplysning om, hvornår vi kunne forvente at ordningen kom til os.

Senest rykkede jeg primo januar i år, hvor svaret var, at man havde travlt, men at vi kunne forvente at få ordningen indført om 1 måned eller 2. Det er nu 2 måneder siden og vi har stadig intet hørt.

Det er for dårligt! Vore ejendomsfunktionærer er tænkende væsener og en kort orientering om, hvilke krav der stilles til sortering, adgangsforhold mm. til den ny ordning, havde været rigeligt til at vi kunne have fået ordningen i gang - så kunne den jo eventuelt have været justeret, når turen ad åre kom til den ejendom vi bor i.

Hvad med at få gang i den ny affaldsordning, også hos, der bor i etageejendomme i kommunen og også betaler til Faxe Forsyning?

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Er det ikke bare at sige ”undskyld”?
- Bedre oplysning til unge om frit tandlægevalg
- Så er den gal igen
- Svar på læserbrev om affaldsordning til boligselskaber
- Langsom Forsyning
- En stor tak fra Borgergruppen
- Donbas er russisk
- Krim er russisk
- Vi skal beholde aflastende medarbejdere
- Intet holdkæft-bolsje til Putin!
- Vesten vil have krig
- Blomstrende bymidte, eller er det bare vildt med vilje?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst