Stafet for Livet gentages i år - flot overskud i 2022

Torsdag 16. marts 2023 kl. 08:48

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Stafet for Livet gentages i år - flot overskud i 2022
Stafet for Livet 2022 gav et pænt overskud - og i år udvides arrangementet til to dage. Arkivfoto.

Haslev: Kræftens Bekæmpelse har godkendt regnskabet for den lokale Stafet for Livet, der i 2022 blev afholdt i en forkortet udgave i Lunden i Haslev, men alligevel endte man med det overskud på 43.379,04 kr.

Styregruppen bag Stafet for livet 2022 er glade for det fine resultat.

- Det er simpelthen en fantastisk opbakning vi har mødt fra både borgere, frivillige og lokale virksomheder, der velvilligt sponsorerer både økonomiske tilskud og fine gaver til vores tombola. Det er helt overvældende, og vi bliver så uroligt stolte over, og glade for, hvordan vores lille lokalsamfund står sammen om at vise, at ingen skal stå alene med kræft, siger formand Marian Bratløv Christensen.

Gentages i år
Overskuddet fra stafetten går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende. 10% af de indsamlede midler går direkte til Kræftens Bekæmpelses Lokalafdeling i Faxe Kommune, som frit kan disponere over, hvordan de vil forvalte midlerne til glæde for Kræftsagen.

Stafet for livet bliver arrangeret og afholdt af frivillige. I Styregruppen er man 14 engagerede tovholdere på forskellige områder, der alle har brug for frivillige hjælpere. Ønsker du at være en del af et socialt fællesskab og gøre noget aktivt i kampen mod kræft, så er der altid plads på holdet.

- Lige nu søger vi frivillige til flere opgaver i forbindelse med afholdelse af Stafet for livet 2023, der igen afholdes som et 24 timers arrangement på plænen ved Haslev Gymnasium den 9. og 10. september 2023.

Se Stafetforlivet.dk/Haslev eller Facebook.com/StafetForLivetHaslev eller kontakt formand Marian Bratløv Christensen på marianbc@waoomail.dk

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sofie og Fine sætter fokus på i say
- Rønnede: Vanvidsbilist med 159 km/t
- Helt vilde tilbud når Haslev inviterer til Outlet-messe
- Det er det rene Ibi-Pippi...
- Farvel til badmintonformanden - goddag til fodbolden...
- Endnu en forlader Socialdemokratiet
- Ordløse fortællinger og fortællinger med ord...
- Mette er noget helt særligt
- Subas vil være familiens gode læge
- Pas på falske indsamlere
- Et sikkert forårstegn: Skovly Plante Deko åbner
- Anholdt efter bilbrand
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst