Faxe Cykelmotion starter racer-sæsonen

Torsdag 9. marts 2023 kl. 11:48

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Faxe Cykelmotion starter racer-sæsonen
En lille pause under træningen gør godt... Faxe Cykelmotion starter sæsonen allerede den 15. marts.

De starter tidligt på racersæsonen i Faxe Cykelmotion, nemlig allerede onsdag den 15. marts - så man skal huske de gode lygter påpeger formanden Kim Pedersen. Man mødes ved Fit & Sund i Faxe kl. 18.00.

I år kan nybegyndere få ekstra hjælp til at komme i gang med cykeltræningen. Jørn Hansen fra DGI deltager onsdagene den 15.3. - 29.3 - 5.4. og 12.4. Dette cykeltræningskursus er gratis for alle. Hvis man ønsker medlemskab af Faxe Cykelmotion er prisen kun kr. 200,- for et helt år.

- Vi har mange cykelture og ruter både for begyndere og øvede, og hvis man har lyst er der længere cykelture til f.eks. Karrebæksminde og Stege og der er sociale grillarrangementer. Vi deltager også i lokale cykelmotionsløb. Man kan se alle aktiviteter i sæsonen på Faxe Cykelmotions website www.Faxecykelmotion.dk, oplyser Kim Pedersen.

Faxe Cykelmotion er en rigtig forening med bestyrelse og vedtægter - og medlemskab i DGI, men der findes flere cykelklubber” der slet ikke er organiseret, men hvor man bare mødes og cykler sammen. Det er helt fint, synes Kim Bjørn Pedersen, for jo flere der kommer ud og får sig rørt, jo bedre.

I år har Faxe Cykelmotion en konkurrence på et gavekort på kr. 500 til det medlem der kommer flest gange til træning. Samt igen i år en gavekurv til Rema 1000 i Rønnede til det medlem der er registreret på Strava under Faxe Cykelmotion med samlet flest cyklede km. Så det er bare med at komme i gang...

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sofie og Fine sætter fokus på i say
- Rønnede: Vanvidsbilist med 159 km/t
- Helt vilde tilbud når Haslev inviterer til Outlet-messe
- Det er det rene Ibi-Pippi...
- Farvel til badmintonformanden - goddag til fodbolden...
- Endnu en forlader Socialdemokratiet
- Ordløse fortællinger og fortællinger med ord...
- Mette er noget helt særligt
- Subas vil være familiens gode læge
- Pas på falske indsamlere
- Et sikkert forårstegn: Skovly Plante Deko åbner
- Anholdt efter bilbrand
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst