Micro Cement - hvad kan det? Få svaret på lørdag...

Tirsdag 7. marts 2023 kl. 11:48

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Micro Cement - hvad kan det? Få svaret på lørdag...
Jan Nissen inviterer til åbent hus med særlig fokus på Micro Cement lørdag den 11. marts. Foto: Torkild Svane Kraft.

Det lille Murerfirma på Finlandsgade 28 i Haslev inviterer til åbent hus på lørdag den 11. marts mellem kl. 9 og 13, hvor der er fokus på Micro Cement.

- Vi ville have holdt åbent hus i 2020, men så kom der lige noget Corona i vejen, så nu synes vi det er på tide, at invitere alle indenfor for at se og høre hvad man kan bruge Micro Cement til, fortæller indehaveren af Det lille Murerfirma, Jan Nissen.

Det lille Murerfirma har allerede en udstilling i en den store hal på Finlandsgade 28, der meget fint viser hvor man kan anvende Micro Cement, men lige nu er Jan Nissen og hans medarbejdere i fuld gang med at udvide udstillingen, så man kan få et endnu finere overblik over mulighederne.

Der er utroligt mange muligheder for hvor man kan anvende Micro Cement - gulve, trapper, vægge, døre, bordplader, udsmykning og meget mere.

- Men man skal passe på, for selv om mange tror man kan bruge Micro Cement overalt, så er der også begrænsninger, så derfor er det vigtigt med god rådgivning. Og den giver vi meget gerne, siger Jan Nissen. Så derfor inviterer vi til åbent hus.

Men man er dog altid velkommen til at kontakte Det lille Murerfirma og få en aftale om at komme og se udstillingen.

Hvis man beslutter sig for at anvende Micro Cement til et projekt, kan man få Det lille Murerfirma til at udføre opgaven, men vælger man at udføre arbejdet selv, så kan man købe Micro Cement hos Det lille Murerfirma. Og det gælder også hvis man selv kender en håndværker som skal udføre opgaven.

Det lille Murerfirma udfører opgaver for private, virksomheder og det offentlige. Det lille Murerfirma udfører også renoveringsopgaver for en lang række kirker, hvilket godt kan betragtes som en blåstempling - for det er der ikke så mange der gør.

Ingen opgave er for for lille for Det lille Murerfirma. Selv udskiftning af en enkelt flise på badeværelset klarer man - men selvfølgelig også større opgaver.

Ved åbent hus-arrangementet lørdag den 11. marts bydes der på vin, øl, vand og kaffe.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sofie og Fine sætter fokus på i say
- Rønnede: Vanvidsbilist med 159 km/t
- Helt vilde tilbud når Haslev inviterer til Outlet-messe
- Det er det rene Ibi-Pippi...
- Farvel til badmintonformanden - goddag til fodbolden...
- Endnu en forlader Socialdemokratiet
- Ordløse fortællinger og fortællinger med ord...
- Mette er noget helt særligt
- Subas vil være familiens gode læge
- Pas på falske indsamlere
- Et sikkert forårstegn: Skovly Plante Deko åbner
- Anholdt efter bilbrand
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst