Faxe Kommune uddeler priser

Torsdag 23. februar 2023 kl. 11:47

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Faxe Kommune uddeler priser
Han har prøvet det før - og nu sker det igen. Henry Hansen modtager denne gang Fritidsprisen, som han skal dele med Christian Schrøder. Arkivfoto: Torkild Svane Kraft.

Onsdag den 15. marts hyldes de personer og foreninger, som i 2022 har ydet en særligt imponerende indsats til gavn og glæde for mange i Faxe Kommune. Det foregår ved et festligt arrangement i Vesterled Idrætshal i Haslev kl. 19.00

Plan & Kulturudvalget har netop, mellem mange værdige kandidater, valgt hvem der skal tildeles Ungdomslederprisen, Fritidsprisen, Kulturprisen og Frivillighedsprisen. Derudover modtager en lang række idrætsudøvere en Mesterskabspris for deres flotte præsentationer i 2022.

Der er 34 personer, der er indstillet til at modtage en Mesterskabspris, hvilket i alt omfatter 75 medaljer. De har enten individuelt, eller på hold vundet guld, sølv eller bronze ved Nordiske Mesterskaber eller Danmarksmesterskaber.

De indstillede idrætsudøvere er alle tilknyttet en forening, der hører til i Faxe Kommune.

Fritidspris
Fritidsprisen 2022 går i år til Henry Hansen og Christian Schrøder, Haslev Kegleklub

Henry og Christian har lavet et fantastisk arbejde for Haslev kegleklub. De har udviklet foreningens ungdomsafdeling, hvilket har resulteret i både Sjællands- og Danmarksmesterskaber. Samtidig har de været i stand til at få Haslev Kegleklub til at vækste, som en af de få kegleklubber i Danmark. Det har fået Dansk kegleklub til at kigge på Haslev kegleklub, og inddraget Henry og Christian i en arbejdsgruppe, som skal hjælpe andre kegleklubber med at opnå fremgang.

Ungdomslederpris
Ungdomslederprisen 2022 går i år til Jesper Hering Hansen, Haslev Bordtennis Klub.

Jesper har i en årrække trænet børn og unge mennesker. Han er med til at skabe trygge fællesskaber i foreningen, hvor børn og unge lærer at spille bordtennis og deltager i turneringer rundt omkring på Sjælland.

Jesper har herudover leveret en ekstraordinær indsats i forhold til bestyrelsesarbejde og de administrative opgaver. Jesper skal have prisen fordi han vægter det frivillige arbejde med unge højt.

Frivilligpris
Frivillighedsprisen 2022 går i år til Jørgen Larsen, Haslev tennisklub.

Jørgen indstilles til frivillighedsprisen for den særlige indsats, han har ydet i forbindelse med Haslev Tennisklubs opførelse af tennishallen ved Sofiendalsskolen. Tennishallen i Haslev by var et projekt, som klubben havde ønsket sig mange år.

På grund af ny lovgivning, og stigende råvarepriser var der ellers god grund til at udskyde projektet, og afvente bedre tider. Men Jørgen var med til at skubbe projektet i gang.

Han påtog sig det slidsomme arbejde med at koordinere projektet, og trak selv i arbejdstøjet. En enestående indsats, med et enestående resultat. Herudover er Jørgen manden, som drager omsorg for vedligeholdelse af baner, klubhus og udenoms arealer.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sofie og Fine sætter fokus på i say
- Rønnede: Vanvidsbilist med 159 km/t
- Helt vilde tilbud når Haslev inviterer til Outlet-messe
- Det er det rene Ibi-Pippi...
- Farvel til badmintonformanden - goddag til fodbolden...
- Endnu en forlader Socialdemokratiet
- Ordløse fortællinger og fortællinger med ord...
- Mette er noget helt særligt
- Subas vil være familiens gode læge
- Pas på falske indsamlere
- Et sikkert forårstegn: Skovly Plante Deko åbner
- Anholdt efter bilbrand
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst