Haslev-borger vandt 2 millioner

Torsdag 23. februar 2023 kl. 11:47

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Haslev-borger vandt 2 millioner
Steen Eistrup-Wisler, fra Haslev Boghandel og Pernilla Møller fra Landbrugslotteriet er glade for at en Haslev-borger har vundet 2 millioner skattefrie kroner. Foto: Torkild Svane Kraft

Selv om det ikke er ham selv, der har vundet 2 millioner kroner, så er Steen Eistrup-Wisler, indehaver af Haslev Boghandel, en særdeles glad mand, for en af hans kunder har lige vundet de mange penge i Landbrugslotteriet.

- Men nu tror jeg da lige at jeg selv skal købe et par lodder mere, siger Steen med et stort smil, og besværligt bliver det ikke, for det er netop i Haslev Boghandel, at man kan købe lodder til Landbrugslotteriet.

Pernilla Møller, der er Landbrugslotteriets distriktschef for Sjælland og Fyn, og iøvrigt bosat i Faxe, var på besøg i Haslev Boghandel med en stor check, så ingen skal være i tvivl om at der her er vundet den helt store gevinst.

Og hun fortæller at i Landbrugslotteriet går ikke mindre end 62% af indtægterne tilbage til spillerne, og med svimlende 33.000 gevinster hver måned, er chancen for at vinde ganske stor. Topgevinsten er 2 millioner skattefrie kroner hver måned, men der er også præmier ned til 100 kroner.

- Og så er der Guldpuljen, fortæller Steen fra Haslev Boghandel. Det er en pulje der kommer til udbetaling én gang i hvert kvartal. Her kan 10 spillere vinde 100.000 kr. og 100 spillere kan vinde 10.000 kr. Næste gang Guldpuljen kommer til udbetaling er den 17. marts, hvilket betyder at du lige kan nå at være med i lodtrækningen, hvis du køber et lod inden da.

Et lod koster 60 kr. om måneden, men man kan også købe et halvt lod til 30 kr. men så skal man naturligvis dele gevinsten med en anden - og dermed risikere “kun” at vinde en enkelt million...
Pernilla Møller fortæller at lodder til Landbrugslotteriet, foruden i Haslev Boghandel, også kan købes i Boghuset i Faxe.

Og hvem er det så der har vundet de 2 millioner? Ja, det ved Steen Eistrup-Wisler ikke. Det gør Pernilla Møller til gengæld, men vil naturligvis ikke røbe det. Dog går hun så langt at sige, at det er en mand i 50’erne og bosat i Haslev.

Overskuddet fra Landbrugslotteriet går bl.a. til Dyrenes Beskyttelses vagtcentral, 4H’s Madskoler, Åbent Landbrug og Spor i Landskabet, som er vandrestier der etableres på private grunde.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sofie og Fine sætter fokus på i say
- Rønnede: Vanvidsbilist med 159 km/t
- Helt vilde tilbud når Haslev inviterer til Outlet-messe
- Det er det rene Ibi-Pippi...
- Farvel til badmintonformanden - goddag til fodbolden...
- Endnu en forlader Socialdemokratiet
- Ordløse fortællinger og fortællinger med ord...
- Mette er noget helt særligt
- Subas vil være familiens gode læge
- Pas på falske indsamlere
- Et sikkert forårstegn: Skovly Plante Deko åbner
- Anholdt efter bilbrand
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst