Festlig fredag levede op til navnet

Onsdag 22. februar 2023 kl. 08:48

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Festlig fredag levede op til navnet
Michelle Nielsen (tv) og Charlotte Renneberg der er psykoterapeut og har en universitetsgrad i idræt og sundhed, og i praktik i kommunen, gennemlæser de mange evalueringsskemaer. Foto: Torkild Svane Kraft.

Festlig fredag levede op til navnet
Masser af mennesker deltog i Festlig Fredag.
Her for nylig inviterede Faxe Kommune, med pårørendekonsulent Michelle Nielsen i spidsen, til Festlig Fredag for enlige ensomme.

Det blev en stor succes, fortæller Michelle Nielsen. Lynhurtigt blev alle pladser besat. Ialt deltog der 94 personer i arrangementet. Den yngste var 22 år og den ældste 92. Langt de fleste kvinder. Faktisk var der kun 20 mænd blandt deltagerne.

Og sådan er det meget ofte. Det er som om mænd er sværere at “trække op”. Og det glæder på rigtig mange fronter. Både når der er tale om sociale arrangementer og arrangementer hvor det handler om at forbedre sin fysik.

Arrangementet blev afholdt på Faxe Sundhedscenter, og Café Ådalen leverede en lækker middag, mens Royal Unibrew gav drikkevarerne og Haribo lidt til den søde tand.

Musik var det også. Den sørgede Ole Berg for - og så havde en lang række foreninger en stand hvor de fortalte om deres tilbud. Det var bl.a. Æblehaven, Oasen, Dalgården, Huset40, Banebryderne, Boblberg, Ældresagen, Frivilligrådet, Paraplyen og Faxe Kommunes sundhedskonsulenter.

Michelle Nielsen havde lavet et lille evalueringsskema, og ud fra besvarelserne kan man læse, at alle ønsker flere lignende arrangementer - og iøvrigt også, at de fleste havde læse om arrangementt i Haslev-Faxe Posten...

En del af deltagerne efterlyste bedre information om de utroligt mange ting der foregår rundt om i kommunen, for under Festlig Fredag fandt de ud af hvor meget der egentlig bydes på - når blot man ved det foregår.

Så udover stor tilfredshed med den festlige fredag, har Michelle Nielsen, og de øvrige medarbejdere i sundhedsafdelingen, og for den sags skyld også de mange foreninger, fået lidt ekstra at tænke over - nemlig hvordan man når ud til endnu flere med informationer over alt det der foregår. Alt det der kan være med til at give mere indhold i dagligdagen.

Har du, som læser dette, en god idé, er du velkommen til at kontakte Haslev-Faxe Postens redaktion.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sofie og Fine sætter fokus på i say
- Rønnede: Vanvidsbilist med 159 km/t
- Helt vilde tilbud når Haslev inviterer til Outlet-messe
- Det er det rene Ibi-Pippi...
- Farvel til badmintonformanden - goddag til fodbolden...
- Endnu en forlader Socialdemokratiet
- Ordløse fortællinger og fortællinger med ord...
- Mette er noget helt særligt
- Subas vil være familiens gode læge
- Pas på falske indsamlere
- Et sikkert forårstegn: Skovly Plante Deko åbner
- Anholdt efter bilbrand
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst