Ny Bautz-krimi præsenteres i Haslev og Faxe

Mandag 27. februar 2023 kl. 11:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ny Bautz-krimi præsenteres i Haslev og Faxe
Hans-Willy Bautz signerer sin nyeste krimi i boghandlerne i Haslev og Faxe den 3. og 4, marts. På billedet ses forfatteren sammen med Birgitta Kristina Ingmarsdatter Carlberg, som har illustreret bogens forside. Privatfoto

Ny Bautz-krimi præsenteres i Haslev og Faxe
Haslev og Faxe: Det er mere end et år siden, at der er kommet en roman fra Hans-Willy Bautz' hånd. Men nu sker det altså igen.

Hans syvende voksenkrimi er på vej ud til boghandlerne og bliver præsenteret i Haslev Boghandel fredag den 3. marts fra kl. 15 og i Boghuset i Faxe lørdag den 4. marts fra kl. 11, hvor forfatteren er til stede og gerne signerer bogen. Han medbringer også samtlige sine tidligere bogudgivelser.

Den nye bog, der har fået dobbelttitlen „Den hængte i labyrinten og Kunstrøveriet på Fuglsang“, begynder med, at fire mænd en efterårsnat på spektakulær vis røver otte Picassomalerier fra en særudstilling på Fuglsang Kunstmuseum på Lolland.

En vagtmand bliver dræbt på stedet, mens en anden om morgenen findes hængt i Labyrint Lolland-Falsters udsigtstårn. Lokale efterforskere går i gang med at opklare røveriet og drabene. Da det hurtigt viser sig, at sagerne har international karakter, tilkaldes efterforskere fra National Enhed for særlig Kriminalitet (NSK).

Tilfældet vil, at den dansk-tyske journalist Michael Bech og hans sicilianske kæreste, commissaria Angela Pecci, der er gennemgående figurer i Hans-Willy Bautz' voksenkrimier, er på ferie i et sommerhus ved Nysted. Gennem TV-nyheder erfarer de om forbrydelserne. Deres professionelle nysgerrighed får dem til at blande sig i opklaringen.

Der bliver mange spor at forfølge. Angela Pecci og Michael Bech efterforsker sammen og hver for sig i Danmark, Tyskland og Italien, hvor det kommer til dramatiske episoder med bl.a. skudvekslinger med mange dræbte og sårede både på Sicilien og i Vicenza i Norditalien. Amerikanske CIA kommer ind i billedet, ligesom polske mafiagrupperinger, der har forbindelser til Sicilien, spiller en rolle.

Under journalistens og kommissærens efterforskning kommer de også rundt til forskellige turistmål på Sydhavsøerne og i Italien.
Desuden forstår de at nyde livet, så handlingen er en kombination af krimi, gastronomi, historie og turisme parret med et stænk erotik.

Tegningen, der pryder bogens forside, samt forfatterportrættet bagest i bogen er tegnet af den lokale kunstner Birgitta Kristina Ingmarsdatter Carlberg fra Faxe. Det var også hende, der illustrerede børnekrimien „Skelettet på slottet“, som Hans-Willy Bautz skrev sammen med sin nabos dengang 9-årige søn, Theodor William Larsen.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sofie og Fine sætter fokus på i say
- Rønnede: Vanvidsbilist med 159 km/t
- Helt vilde tilbud når Haslev inviterer til Outlet-messe
- Det er det rene Ibi-Pippi...
- Farvel til badmintonformanden - goddag til fodbolden...
- Endnu en forlader Socialdemokratiet
- Ordløse fortællinger og fortællinger med ord...
- Mette er noget helt særligt
- Subas vil være familiens gode læge
- Pas på falske indsamlere
- Et sikkert forårstegn: Skovly Plante Deko åbner
- Anholdt efter bilbrand
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst