Biografmand er ny halinspektør i Faxe

Onsdag 15. februar 2023 kl. 14:08

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Biografmand er ny halinspektør i Faxe
Dan Dalby (tv) overgår til pensionisternes række og Lis Albrechtsen er sikker på at valget af Søren Horsevad som ny halinspektør er det helt rigtige. Foto: Torkild Svane Kraft.

Det var en glad og tilfreds formand for Faxe-Hallerne, der onsdag formiddag kunne præsentere Søren Horsevad som ny halinspektør.

- Det bliver rigtig godt, jeg er sikker på det er det rigtige valg. Søren er foreningsmand, han har ledelseserfaringer og har i mange år været med til at skabe gode oplevelser indenfor biografbranchen. En erfaring vi er sikre på at Faxe Hallerne vil få glæde af, sagde bestyrelsesformanden Lis Albrechtsen.

Søren Horsevad, der er 46 år gammel, har da også været i biografverdenen i mange år, blandt andet som daglig leder af Dagmarteatret i indre København. Senest har han været tilknyttet Nordisk Films biografer i Næstved.

- Jeg glæder mig til jobbet her i Faxe og til at lære alle medarbejdere og brugere at kende, og ikke mindst at blive en del af et stærkt lokalt fællesskab, siger Søren Horsevad, der ser mange ligheder mellem sit tidligere virke og virket som halinspektør: Glade mennesker og store arrangementer.

Søren Horsevad bor i Næstved sammen med sin kone, Ditte, der er sygeplejerske og datteren Luna på 8 og sønnen Max på 6 år. Men egentlig er han Nordjyde. Født og opvokset i Sæby ved Frederikshavn.

Er startet
Faxe Hallernes nye inspektør startede allerede onsdag, og den afgående halinspektør Dan Dalby, fortsætter indtil den 6. marts, så Søren Horsevad kan blive sat grundigt ind i opgaverne.

Dan Dalby bliver pensionist, men har ikke specielle planer for hvad hans tid nu skal gå med, andet end at få bugt med den sygdom der har plaget ham et stykke tid.

Lis Albrechtsen fortæller, at der afholdes afskedsreception for Dan Dalby torsdag den 30. marts fra kl. 15 til 17.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sofie og Fine sætter fokus på i say
- Rønnede: Vanvidsbilist med 159 km/t
- Helt vilde tilbud når Haslev inviterer til Outlet-messe
- Det er det rene Ibi-Pippi...
- Farvel til badmintonformanden - goddag til fodbolden...
- Endnu en forlader Socialdemokratiet
- Ordløse fortællinger og fortællinger med ord...
- Mette er noget helt særligt
- Subas vil være familiens gode læge
- Pas på falske indsamlere
- Et sikkert forårstegn: Skovly Plante Deko åbner
- Anholdt efter bilbrand
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst