Emilie fra Faxe strøg til tops i Skills

Torsdag 9. februar 2023 kl. 09:16

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Emilie fra Faxe strøg til tops i Skills
Emilie Skovgaard Rasmussen sammen med sine to holdkammerater

Hen over weekenden blev DM i Skills afholdt i Fredericia, og Emilie Skovgaard Rasmussen fra Faxe vandt sammen med to andre fra ZBC Roskilde guld som procesoperatør.

- Konkurrencen er meget anderledes, end den er for eksempelvis tømrere. I vores konkurrence havde hvert hold taget en maskine med, som man lærte de andre hold op i, og så gjaldt det om at kunne betjene de andre holds maskiner og styre de forskellige processer, fortæller Emilie Skovgaard Rasmussen fra ZBC i Roskilde, der endte med at vinde konkurrencen sammen med sine to holdkammarater.

Hun arbejder hos Fujifilm Diosynth Biotechnologies, der, modsat hvad folk der var født i 80’erne måske vil antage, ikke laver VHS-bånd. Til dagligt producerer Emilie Skovgaard Rasmussen nemlig medicin, men det var en anden maskine, som ZBC-eleverne testede deres modstandere i til konkurrencen.

- Jeg synes, det er vigtigt at vise, at gymnasieelever også godt kan tage en erhvervsuddannelse og blive så gode, at de kan vinde DM i Skills. Vi har alle sammen noget forskelligt at byde ind med, og jeg er rigtig glad for, at jeg har gjort det, siger hun.

Ifølge Emilie Skovgaard Rasmussen er en guldmedalje i DM i Skills rigtig god at have på CV’et, for det viser blandt andet, at man har styr på sine ting, men for hende personligt har forløbet op til og under konkurrencen også været en kæmpe gevinst.

Læs mere i Haslev-Faxe Posten i næste uge...

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sofie og Fine sætter fokus på i say
- Rønnede: Vanvidsbilist med 159 km/t
- Helt vilde tilbud når Haslev inviterer til Outlet-messe
- Det er det rene Ibi-Pippi...
- Farvel til badmintonformanden - goddag til fodbolden...
- Endnu en forlader Socialdemokratiet
- Ordløse fortællinger og fortællinger med ord...
- Mette er noget helt særligt
- Subas vil være familiens gode læge
- Pas på falske indsamlere
- Et sikkert forårstegn: Skovly Plante Deko åbner
- Anholdt efter bilbrand
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst