Ny direktør for Bygma Haslev

Onsdag 1. februar 2023 kl. 09:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ny direktør for Bygma Haslev
Johan Bergstrøm er ny direktør i Bygma i Haslev.

Johan Bergstrøm (46) er udnævnt til ny direktør for Bygma Haslev. Han har været ansat i Bygma siden 2014 - først som filialchef i Bygma Hårlev, de seneste fire år som direktør for Bygma Viby Sjælland.

Når Johan Bergstrøm nu skifter direktørposten i Bygma Viby Sjælland ud med direktørstillingen i Bygma Haslev, kommer han til at lede en større og mere kompleks forretning med væsentligt flere medarbejdere. Udover en velassorteret håndværkerbutik består Bygma Haslev af et stort logistikcenter med udkørsel til store dele af Sjælland.

Godt rustet
- Opgaven i Bygma Haslev er utroligt spændende, så det er med stor ærefrygt at jeg overtager roret her, siger Johan Bergstrøm, der har fået mange salgs- og ledelsesmæssige erfaringer i Bygma, ligesom han fra tidligere ansættelser har et indgående kendskab til lager og logistik.

- Det er både ukendt og velkendt på samme tid. Mange elementer og procedurer er de samme, selvom forretningen er større. Jeg føler mig godt rustet til de nye udfordringer, og glæder mig til at trække på nogle flere af mine erfaringer.

Johan Bergstrøm har ikke en fasttømret køreplan for sine indsatsområder som ny direktør for Bygma Haslev. Han vil lytte og observere, og i første omgang fokusere på driften og kunderne.
Succeskriteriet er at kunne føre forretningen videre på det nuværende høje niveau, og han vil bestræbe sig på at optimere yderligere i det omfang, det er muligt - til gavn for både kunder og medarbejdere.

- Bygma er en fantastisk arbejdsplads, hvor der er god mulighed for at udvikle sig både i jobbet og som menneske. Det er sådan jeg selv har det, og jeg vil gøre mit til, at mine medarbejdere deler den samme opfattelse, siger Johan Bergstrøm.

Den nye direktør bor i Køge sammen med sin kone Signe og deres yngste søn Thor, som er i lære som tømrer. Den ældste søn Emil læser til bygningsdesigningeniør, så interessen for byggeri og byggematerialer ligger til familien. I fritiden holder Johan af vinterbadning, thaiboksning og floorball. Familien tilbringer gerne tiden sammen med et lille ’hygge-bygge-projekt’.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sofie og Fine sætter fokus på i say
- Rønnede: Vanvidsbilist med 159 km/t
- Helt vilde tilbud når Haslev inviterer til Outlet-messe
- Det er det rene Ibi-Pippi...
- Farvel til badmintonformanden - goddag til fodbolden...
- Endnu en forlader Socialdemokratiet
- Ordløse fortællinger og fortællinger med ord...
- Mette er noget helt særligt
- Subas vil være familiens gode læge
- Pas på falske indsamlere
- Et sikkert forårstegn: Skovly Plante Deko åbner
- Anholdt efter bilbrand
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst