Vesten vil have krig

Tirsdag 31. januar 2023 kl. 12:29

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Vesten vil have krig
Indlæg af:
Steen Petersen,
Næstformand i DF, Faxe,
Jernbanegade 23 E, Haslev


Vesten med USA i spidsen er mere krigsfikseret end Rusland. Vesten har efter Warszawa-pagtens sammenbrud i 1991 skubbet NATO’s østlige medlemmer langt mod øst, selvom de vestlige stormagter sagde, at det ikke ville ske. Land efter land meldte sig ind i Nato, og i 2008 meddelte Ukraine og Georgien, at de også ville tilslutte sig alliancen. Dermed ville NATO lægge et yderligere pres på Rusland helt op til landets grænser.

Vestens krige
NATO/Vesten har siden 1991 udkæmpet følgende krige: Golfkrigen om Kuwait 1990/1991, bombardementerne af Serbien i 1999. Irak-krigen 2003-2011, Krigen mod Afghanistan 2001-21, Krigen mod Libyen i 2011. Sammenlignet med Vesten er Rusland nærmest engle.

Rusland
Russernes nationale selvbestemmelsesret skal respekterer, og Vesten MÅ derfor erkende, at befolkningen i det sydlige Ukraine, Donbass og på Krim ER RUSSERE. De har derfor ret til at rive sig løs og blive forenet med Rusland. Hverken Vesten eller Danmark skal blande sig, og da slet ikke bruge milliarder af kroner på at føre en stedfortræderkrig mod Rusland.

Med den krigspolitik, Vesten fører, kan det ende helt galt. Det ser ud til, at de vestlige lande kaster sig direkte ud i en større og større krig, som kan ende med millioner af dræbte. Desværre ser det ud til, at Danmark vil gå med til den bitre ende.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Er det ikke bare at sige ”undskyld”?
- Bedre oplysning til unge om frit tandlægevalg
- Så er den gal igen
- Svar på læserbrev om affaldsordning til boligselskaber
- Langsom Forsyning
- En stor tak fra Borgergruppen
- Donbas er russisk
- Krim er russisk
- Vi skal beholde aflastende medarbejdere
- Intet holdkæft-bolsje til Putin!
- Vesten vil have krig
- Blomstrende bymidte, eller er det bare vildt med vilje?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst