Retninger er sat - vi er klar til et godt 2023

Fredag 27. januar 2023 kl. 13:16

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Retninger er sat - vi er klar til et godt 2023
Tomas Legarth
Indlæg af:
Tomas Legarth
Direktør
Business Faxe

2023 bliver et spændende år, hvor vi vil skabe endnu mere værdi for det lokale erhvervsliv. Det sker gennem 6 indsatsområder, som virksomhederne selv har været med til at definere.

1 - tættere relationer
Business Faxes kendskab til de lokale virksomheder er helt centralt for vores virke. I 2023 vil vi lære virksomhederne endnu bedre at kende. Det giver os en forståelse for virksomhedernes muligheder og udfordringer, så vi kan understøtte dem bedst muligt og varetage erhvervslivets interesser overfor beslutningstagerne.

2 - større synlighed
I 2023 vil vi synliggøre, hvor attraktivt det er at drive virksomhed i Faxe kommunen – så der kan tiltrækkes virksomheder og investeringer. Vi vil også kommunikere om vores ydelser og virksomhedernes succeser. Værdien i lokalområdet og Business Faxes indsats skal være synlig for alle.

3 - værdigivende netværk
Kernen i Business Faxes virke er at samle det lokale erhvervsliv for at understøtte vækst og udvikling. I 2023 vil vi arbejde på at realisere endnu flere netværk – måske et Ledelsesnetværk, et Bæredygtighedsnetværk og et Investeringsnetværk eller det netværk, der netop giver allermest værdi.

4 - god erhvervsservice
Vi yder gratis erhvervsservice på vegne af Faxe Kommune. Vi sikrer blandt andet, at mest muligt økonomi og ressourcer, som det offentlige erhvervsfremmesystem tilbyder, kommer det lokale erhvervsliv til gavn. Rækker det ikke, sætter vi de lokale virksomheder i spil for hinanden og trækker på vores samarbejdspartnere.

5 - aktivering af oplevelsesøkonomien
Vi har arbejdet benhårdt på at kunne udfolde potentialet på turismeområdet. Det lykkedes, og indsatsen udmøntes nu i regi af Business Faxe under navnet Turisme Faxe. I 2023 sætter Turisme Faxe fokus på Destination Gisselfeld, Destination Faxe Ladeplads, Mobilitet og samarbejdet med Visit Sydsjælland/-Møn. Samtidig arbejdes der med at samle aktørerne og skabe synergi i den lokale oplevelsesøkonomi.

6 - udviklende erhvervsprojekter
Vi driver projekter, der lægger sig op ad Faxe Kommunes Erhvervsstrategi. Forprojektet, der skal udfolde potentialet ved det infrastrukturelle knudepunkt i Rønnede, er i gang. I 2023 arbejder vi på, at blandt andet det bliver det næste store erhvervsudviklingsprojekt.

Til slut er der kun at sige - vi ønsker altid flere medlemmer. Sammen står vi stærkere!

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Er det ikke bare at sige ”undskyld”?
- Bedre oplysning til unge om frit tandlægevalg
- Så er den gal igen
- Svar på læserbrev om affaldsordning til boligselskaber
- Langsom Forsyning
- En stor tak fra Borgergruppen
- Donbas er russisk
- Krim er russisk
- Vi skal beholde aflastende medarbejdere
- Intet holdkæft-bolsje til Putin!
- Vesten vil have krig
- Blomstrende bymidte, eller er det bare vildt med vilje?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst