Jake Green Band på B&W Café

Torsdag 19. januar 2023 kl. 10:46

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Jake Green Band på B&W Café
Jake Green Band spiller på B&W. Foto: Tino Petersen

B&W Café i Haslev præsenterer Jake Green Band fredag 27. januar. Sanger og guitarist Jacob Green blev ”Årets Bluesnavn” i 2017 og har spillet på alle de danske, og mange udenlandske, blues-scener med sin grønne Gibson signaturguitar.

Trommeslager Hans Rosenberg har indspillet over 160 plader og spillet over hele verden med de helt store navne. Bassist Jens Simonsen har turneret over hele kloden både som musiker, producer og lydtekniker. Han har også indspillet utallige plader gennem årene.

Til sammen udgør disse tre musikere Jake Green Band og B&W Café har været så heldige at overtale dem til at komme og spille til endnu en intimkoncert i den hyggelige café.

- Her er tale om en hel unik trio som trækker den fede blues lidt hen i retning af rock, dog uden at slippe rødderne som er fast forankret i blues-fundamentet. Det bliver en enestående aften, som kommer til at emme af god gedigen blues, men også med et strejf af ”noget andet”, skriver B&W Café i en pressemeddelelse.

Koncerten finder sted i B&W Café fredag 27. januar kl. 20 til 23. Øllet er koldt, vinen trukket op og kaffen er varm når dørene åbnes kl. 19.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lad os sammen gøre en lille forskel
- Politiet havde travlt her i kommunen
- Klubmesterskab i HTT
- Keramik med sjæl - ny udstilling på Emmaus
- Kolde gys, varm sauna, kaffe og suppe
- Sangaften med Arne Andreasen
- Haslev Garnfestival - nu over to dage
- Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40
- Vi slæber overflødig emballage hjem
- Ib Arnoldi er død
- Henrik cyklede over 12.000 km.
- Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst