EDC er kommet godt fra start

Onsdag 18. januar 2023 kl. 11:54

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

EDC er kommet godt fra start
EDC Poul Erik Bech Faxe er tilfredse med de første to måneder i byen. Fra venstre ses praktikant Simone Kristiansen, sagsbehandler Helle Hartmann og ejendomsmægler og partner Christian Skovsager Rasmussen. Foto: Torkild Svane KRaft

Det er nu to måneder siden EDC Poul Erik Bech åbnede ejendomsmæglerforretning på Vinkældertorvet i Faxe, og den daglige leder af butikken, Christian Skovsager Rasmussen er godt tilfreds.

- Det er gået over forventning. Faxe har taget godt imod os. Vi har fået mange ejendomme til salg - og heldigvis også solgt mange ejendomme siden vi startede, så vi er rigtig godt tilfredse, siger Christian Skovsager Rasmussen, der foruden at være ejendomsmægler også er partner i EDC Poul Erik Bech Faxe.

Afdelingen i Faxe er nemlig med i en treenighed, der også består af forretningen i Køge og på Stevns. Dermed dækker man et meget stort område af det østlige Sjælland - altså både Køge, Stevns og Faxe kommuner.

Christian Skovsager Rasmussen, der er 27 år gammel, er en rigtig Faxedreng. Han er født og opvokset i byen, og bor faktisk i sit fødehjem på Kornagervej. Et hjem han deler med sin kæreste Penelope og deres datter på ét år.

Han er uddannet ejendomsmægler i 2019 og har taget den teoretiske uddannelse som finansøkonom på ZBC i Næstved.

- Selv om markedet har ændret sig er der stadig kunder der vil købe. Naturligvis stiller det større krav til ejendomsmægleren og den markedsføring der bliver udført. Vi nyder godt af at have et landsdækkende køberkartotek samt 80 andre butikker der også kan hjælpe med at finde den rette køber, siger Christian Skovsager Rasmussen, og afslutter:

- Som sælger kan det være et rigtig godt tidspunkt at sælge sin bolig lige nu. Vores erfaring viser, at en del sælgere kan opnå en kursgevinst ved indfrielse af deres realkreditlån.

Vil man vide mere, så er man altid velkommen til at kontakte Christian og få en snak om mulighederne.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lad os sammen gøre en lille forskel
- Politiet havde travlt her i kommunen
- Klubmesterskab i HTT
- Keramik med sjæl - ny udstilling på Emmaus
- Kolde gys, varm sauna, kaffe og suppe
- Sangaften med Arne Andreasen
- Haslev Garnfestival - nu over to dage
- Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40
- Vi slæber overflødig emballage hjem
- Ib Arnoldi er død
- Henrik cyklede over 12.000 km.
- Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst