Plademesse på B&W Live

Mandag 20. februar 2023 kl. 11:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Plademesse på B&W Live
B&W i Haslev inviterer til plademesse.

LP'en er overraskende nok, for nogle, ved at vinde indpas blandt musikinteresserede. Der er ved at komme plademesser mange steder og nu også hos B&W Live i Haslev.

Søndag den 5. marts er B&W Live klar til at modtage alle de musikglade gæster som finder vej byen i det Grønne. Hele B&W er i gang denne dag.

- Vi holder åbent fra kl. 11 til 16. Udover plader vil der vil dagen igennem også blive solgt kaffe, vand, øl og vin og også lidt håndmadder og kage. Så kom og tilbring en rar søndag i selskab med mange farverige plade-entusiaster, få en snak og måske falder du over noget du gerne vil have med hjem. Det bliver i hvert fald en dag med fuld musik, lyder det fra B&W Live.

Ønsker du at sælge plader, kan du leje et bord gennem billetto.dk. Prisen er kr. 100,- pr. bord. Entré for gæster er beskedne 20,- kr. som betales ved indgangen.

B&W Live og B&W Café vil godt forsøge med nogle nye ting på programmet. Her i det nye år vil der selvfølgelig være masser af musik af høj kvalitet og i mange forskellige genrer. Men gør dig selv den tjeneste at følge med på B&W's hjemmeside; der er mange andre spændende ting som allerede nu er lagt fast.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sofie og Fine sætter fokus på i say
- Rønnede: Vanvidsbilist med 159 km/t
- Helt vilde tilbud når Haslev inviterer til Outlet-messe
- Det er det rene Ibi-Pippi...
- Farvel til badmintonformanden - goddag til fodbolden...
- Endnu en forlader Socialdemokratiet
- Ordløse fortællinger og fortællinger med ord...
- Mette er noget helt særligt
- Subas vil være familiens gode læge
- Pas på falske indsamlere
- Et sikkert forårstegn: Skovly Plante Deko åbner
- Anholdt efter bilbrand
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst