Nytårsmarch med succes - men var det sidste gang?

Onsdag 11. januar 2023 kl. 08:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nytårsmarch med succes - men var det sidste gang?
Nytårsmarchen var en stor succes - men var det Hjerteforeningens sidste arrangement? Privatfoto

På årets første dag afholdt Hjerteforeningen sin årlige “Nytårsmarch” med start på P-pladsen ved Haslev Kirke. Der var ca. 175 friske personer, som var mødt op til en rask gåtur på Hjertestiens 6,2 og 4,3 km.

Vejret holdt tørt og med ca. 10 gr. var der ingen der frøs. De fleste gik den lange tur på “Hjertestien” og var med i lodtrækningen om gode præmier. De fine præmier var sponsoreret af Rema 1000 Haslev, Haslev Apotek, Tønden, Fri BikeShop, No19, The Touch, Extra i Gl. By.

Kaj Dahl bød velkommen og var med til at starte gåturen. Alt i alt en rigtig god succes. Men nu må foreningen desværre se om det var det sidste arrangement i Hjerteforeningen Faxe, da der den 21. februar kl. 19.00 er generalforsamling i Sundhedscentret, Faxe. Her skal der vælges nye medlemmer til bestyrelsen, men der er flere som ønsker at stoppe, efter at have ydet et rigtig godt stykke arbejde.

Hvis ikke der møder nogle nye friske folk op, som har lyst og tid til at gøre et stykke arbejde, ja så er en af mulighederne at den lokale afdeling bliver nedlagt.

- Tilbage er nemlig kun et menig medlem af bestyrelsen, så det er meget vigtigt at der er et par stykker eller tre, der er friske til at være med til at vi kan køre videre. Kom til generalforsamlingen og hør nærmere om hvad arbejdet går ud på, fortæller Jørgen Walter fra Hjerteforeningen.

Søger frivillige
Hjerteforeningen har lokalforeninger over det meste af landet. De repræsenterer Hjerteforeningen i lokalsamfundet og sikrer Hjerteforeningens landsdækkende arbejde med oplysning, forebyggelse og patientstøtte. Lokalforeningerne er båret af frivillige kræfter.

Lokalforeningen består af frivillige i lokalområdet, der arbejder for hjertesagen. Du kan enten være med i bestyrelsesarbejdet eller arbejde i en aktivitetsgruppe.

Lokalforeningen har vide rammer for deres aktiviteter, så længe aktiviteterne ligger inden for Hjerteforeningens formål. Her i Faxe Kommune arrangerer man f.eks. foredrag, motionsaktiviteter og hjertecafeer, ligesom man har anlagt tre hjertestier, som er til gavn for folkesundheden.

Lokalforeningerne har indflydelse på Hjerteforeningens arbejde, idet de inddrages i flere planlægningsmøder årligt. Hvert år gennemføres f.eks. regionsmøder, hvor lokalforeningerne har mulighed for dialog med Hjerteforeningens ledelse. Lokalforeningernes bestyrelse indgår i Hjerteforeningens repræsentantskab.

Læs mere om det frivillige arbejde i Hjerteforeningen på https://frivillignet.hjerteforeningen.dk/velkomst/
Hjerteforeningen har brug for frivillige der kan være med til fortsætte og udvikle aktiviteter og koordinere Hjerteforeningens aktiviteter i Faxe kommune. Så har du lyst til at gøre en forskel, og ønsker at arbejde frivilligt for hjertesagen, kan du kontakte lokalformand Tommy Pedersen, 4271 5130, mail: hemmingsvej51@gmail.com for at høre mere.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lad os sammen gøre en lille forskel
- Politiet havde travlt her i kommunen
- Klubmesterskab i HTT
- Keramik med sjæl - ny udstilling på Emmaus
- Kolde gys, varm sauna, kaffe og suppe
- Sangaften med Arne Andreasen
- Haslev Garnfestival - nu over to dage
- Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40
- Vi slæber overflødig emballage hjem
- Ib Arnoldi er død
- Henrik cyklede over 12.000 km.
- Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst