Peer Kildegaard Rasmussen er død

Tirsdag 3. januar 2023 kl. 11:35

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Peer Kildegaard Rasmussen er død
Journalist Peer Kildegaard Rasmussen døde mandag den 2. januar.

Haslev-Faxe Posten: Med stor sorg modtog vi i går aftes, mandag den 2. januar, den triste besked, at vores gode kollega, journalist Peer Kildegaard Rasmussen, er afgået ved døden efter kort tids alvorlig sygdom kun 59 år gammel.

Peer blev ansat på Haslev-Faxe Postens redaktion den 21. september 2020. Han startede sin journalistiske karriere på Lokalbladet Ringsted, der hørte under Berlingske Media, i 2007.

I 2011 kom Lokalbladet under Sjællandske Medier, hvor Peer fortsatte i Ringsted, Glumsø, Fuglebjerg og Sorø, inden han i 2018 fik ansvaret for Ugebladet Sydsjælland. Da denne avis lukkede blev Peer tilknyttet Allerød Nyt inden han tiltrådte som journalist på Haslev-Faxe Posten.

Peers helt store interesse var fodbold. På Peers arbejdsbord står han kaffekrus stadig. En kop med Arsenals logo - for Arsenal var Peers klub. Der var ikke mange af Arsenals kampe han missede.

Peer var ansat på Haslev-Faxe Posten tre dage om ugen, og var desuden ansat to dage om ugen i Ringsted Boldklub. Han var også Fair Play ambassadør i DBU, i hvilken egenskab han har overværet utroligt mange ungdomskampe rundt om på Sjælland, for at holde øje med om alle blev behandlet pænt og ordentligt.

Og netop det, at alle skal behandles pænt og ordentligt, var noget der lå Peer meget på sinde. Det gennemsyrede hans tilværelse, også på avisen, hvor alle vidste, at man ikke gik forgæves til Peer hvis der var noget man skulle have hjælp til. Han var altid klar til at hjælpe andre.

Og så vidste Peer alt. Når han var på arbejde behøvede man ikke at ty til Google. Man kunne bare spørge Peer. Der var ikke det Peer ikke vidste. Quizzer var en anden af hans store interesser. Sammen med gode venner stillede han ofte op i quizz-konkurrencer rundt om på Sjælland - og det ærgrede ham grusomt, hvis der havde været et enkelt spørgsmål han ikke kunne svare på.

På mange området kunne man nok betegne Peer Kildegaard Rasmussen som en nørd. Men en nørd i allerbedste forstand, for sammen med sin utrolige viden, havde han også en fantastisk form for humor der var med til at sprede glæde på avisen.

Mens Peer var ansat på Haslev-Faxe Posten fik han en kæreste - Bente. Når Peer fortalte om hende lyste han op, og det kunne vi godt forstå. Vi var så heldige at hilse på Bente nogle gange. De passede så godt sammen. Gik til masser af koncerter sammen. Tog på kortere og længere ferier sammen. Alle var vi sikre på at Bente og Peer ville få mange gode år sammen, men sådan skulle det ikke være. Meningsløst og uforståeligt.

Foruden sin kæreste Bente, efterlader Peer Kildegaard Rasmussen sig to voksne sønner samt sine forældre.

Æret være Peers minde.
Tak fordi vi lærte dig at kende.

På Haslev-Faxe Postens vegne
Torkild Svane Kraft,
Redaktør.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lad os sammen gøre en lille forskel
- Politiet havde travlt her i kommunen
- Klubmesterskab i HTT
- Keramik med sjæl - ny udstilling på Emmaus
- Kolde gys, varm sauna, kaffe og suppe
- Sangaften med Arne Andreasen
- Haslev Garnfestival - nu over to dage
- Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40
- Vi slæber overflødig emballage hjem
- Ib Arnoldi er død
- Henrik cyklede over 12.000 km.
- Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst