15 år med god mad til hverdag og fest

Onsdag 4. januar 2023 kl. 11:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

15 år med god mad til hverdag og fest
Rino Maschino Krumhausen fejrer 15 års jubilæum hos Meny i Haslev. Foto: Torkild Svane Kraft

Haslev: Smilende og hjælpsom. Sådan kender man Menys slagtermester Rino Maschino Krumhausen - og her i begyndelsen af året har han 15 års jubilæum, hvilket bliver fejret med masser af gode tilbud de næste to uger.

Det er en meget stor slagterafdeling Rino er chef for. Tæller man samtlige ansatte med så kommer man op på 16, men så tæller vi også de unge medhjælpere med, siger Rino. Og der er nok at se til for alle. Selve afdelingen er stor og man finder alt i butikken - fra hverdagsmad til festmad.

Dertil kommer mad ud af huset, hvilket er vokset fra år til år. Flere og flere finder ud af at det er nemmere - og nok også mere lækkert - end selv at bruge tid på at lave maden til festen, fødselsdagen eller jubilæet.

- Og så undgår man også madspild ved at få os til at lave maden. Vi ved jo hvor meget der skal til. Når man selv vil lave det hele, så ved vi jo godt at der er en tendens til, at man får lavet alt for meget, siger slagtermesteren.

Meget har ændret sig gennem de 15 år Rino Maschino Krumhausen har været hos Meny i Haslev. Mad ud af huset er blevet meget større, og det samme gælder “nem mad” og det vil der komme meget mere af i fremtiden. Og med “nem mad” mener Rino mad som slagterafdelingen har lavet næsten færdig. Det eneste man selv skal gøre er at varme det, eller måske kun at pakke det ud.

Jubilaren er uddannet hos Prima i Høje Tåstrup i 1997, og har herefter arbejdet hos Prima i Søborg og Favør i Lyngby, inden han kom til Meny i Haslev.

Rino bor i Terslev sammen med sin kone Anette der er diskriktschef i CircleK. Sammen har de to døtre på 19 og 17 år.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lad os sammen gøre en lille forskel
- Politiet havde travlt her i kommunen
- Klubmesterskab i HTT
- Keramik med sjæl - ny udstilling på Emmaus
- Kolde gys, varm sauna, kaffe og suppe
- Sangaften med Arne Andreasen
- Haslev Garnfestival - nu over to dage
- Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40
- Vi slæber overflødig emballage hjem
- Ib Arnoldi er død
- Henrik cyklede over 12.000 km.
- Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst