Et komisk blik på folkekirken...

Onsdag 28. december 2022 kl. 09:50

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Et komisk blik på folkekirken...
Knirkerevyen er et komisk blik på folkekirken og al dens væsen...

Fredag den 6. januar er der revy i Haslev. Knirkerevyen “Det knirker stadig” er et komisk blik på folkekirken og al dens væsen, og ikke mindst uvæsen, serveret af et velspillende hold komikere med både tæft og timing.

Knirkerevyen tager udgangspunkt i kirkelige temaer og trosspørgsmål, som angribes fordomsfrit, nærgående og kærligt fra en satirisk vinkel. Revyen skyder med skarpt mod både præster, menighedsrødder, sognebørn og os allesammen. Der bliver tale om en ud-af-kirken oplevelse med masser af humor og grin.

Knirkerevyen besøgte Haslev for 10 år siden, og er absolut et gensyn værd i den nye udgave. Medvirkende er skuespillerne Sven Wortmann, Henrik Vestergaard, Thomas Biehl, Mikael Biehl Hansen og kapelmester Hans Dammeyer. Teknisk afvikling: Susse Bygge Wortmann.

Forestillingen spilles på Emmaus på Højskolevej 9 i Haslev kl. 20, men inden da kan man spise middag for kun 125 kr. i kirkehuset i Haslev. Det koster 125 kr. Ønsker man kun at overvære revyen på Emmaus koster billetterne hertil også 125 kr.

Man skal bestille billetter og evt. middag senest fredag den 30. december på kirkekontoret i Haslev. Tlf. 56315162 eller mail Kontor@haslevkirke.dk.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lad os sammen gøre en lille forskel
- Politiet havde travlt her i kommunen
- Klubmesterskab i HTT
- Keramik med sjæl - ny udstilling på Emmaus
- Kolde gys, varm sauna, kaffe og suppe
- Sangaften med Arne Andreasen
- Haslev Garnfestival - nu over to dage
- Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40
- Vi slæber overflødig emballage hjem
- Ib Arnoldi er død
- Henrik cyklede over 12.000 km.
- Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst