Juleglæde og nisseløjer for de yngste og de ældste

Torsdag 22. december 2022 kl. 09:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Juleglæde og nisseløjer for de yngste og de ældste
Et hyggeligt møde mellem de yngste og de ældste borgere i kommunen. Foto: Carina Larsen.

Juleglæde og nisseløjer for de yngste og de ældste
Nu skal du bare høre her... Der blev sunget, snakket og hygget da de alleryngste fra musikskolen var på besøg på plejehjemmet. Foto: Carina Larsen.
Der var juleglæde og nisseløjer for de mindste og de ældste i kommunen onsdag før jul. Musikskolens rytmikhold holdt deres juleafslutning på plejehjemmet på Frederiksgade i Haslev, og samtidig.blev husets nyrenoverede gymnattiksal indviet_

Det er leder af musikskolen, Malene Plambech Lundsgaard der sammen med frivillighedskoordinator Sara Engbæk, der står bag ideen med at de små rytmikelever kommer ud og spreder glæde blandt nogle af kommunens ældste borgere.

Som aktivitetsmedarbejder Carina Larsen iagttager:
- Det er tydeligt at se på vores beboere, at det giver de ældre et andet glimt i øjnene, at lave julesanglege og hygge om og med de mindste. De liver meget op og vi har noget hyggeligt at snakke om bagefter. Det giver et helt særligt nærvær , så vi kom alle i julehumør.

Som Ruth, der bor på plejehjemmet Frederiksgade betoner: “Det vækker en masse dejlige minder, når vi sammen hører alle de gamle søde sange og man kan ikke blive andet end glad indeni af at sidde sammen med alle de små livlige børn med nissehuer på.

Det er ikke første gang, at musikskolen rytmikhold er kommet forbi og spredt glæde på et plejehjem. I løbet af efteråret gæstede de små rytmikbørn Grøndalshusene og det var så stort et hit, at leder af musikskolen Malene Plambech Lundsgaard fik ideen til at komme ud og holde juleafslutning på Plejehjemmet Frederiksgade.

Som hun siger, så ligger det jo praktisk talt i musikskolens baghave og det giver noget helt særligt for både de yngste og de ældste at dele juleglæden og julens sange er et herligt fællesskab at mødes om.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lad os sammen gøre en lille forskel
- Politiet havde travlt her i kommunen
- Klubmesterskab i HTT
- Keramik med sjæl - ny udstilling på Emmaus
- Kolde gys, varm sauna, kaffe og suppe
- Sangaften med Arne Andreasen
- Haslev Garnfestival - nu over to dage
- Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40
- Vi slæber overflødig emballage hjem
- Ib Arnoldi er død
- Henrik cyklede over 12.000 km.
- Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst