Festlig nytårskoncert i Kultunariet

Onsdag 28. december 2022 kl. 11:47

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Festlig nytårskoncert i Kultunariet
Yana Kleyn og Petter Moen er solister ved nytårskoncerten.

Festlig nytårskoncert i Kultunariet
Ensemble Storstrøm
Efter 2 års corona-afbrydelse kan Faxe Kunst- & Musikforening, sammen med Ensemble Storstrøm, endelig igen starte det nye år med en festlig nytårskoncert i Haslev. Det er søndag den 15. januar.

En koncert med de helt store følelser og boblende og festlige virtuoserier både fra sangsolisterne og ensemblets musikere.

Ensemble Storstrøm har inviteret to funklende sangere, stjernesopranen Yana Kleyn og den unge norske tenor Petter Moen, med til en festlig nytårsfejring.

Ensemblet og de to sangere tager i år udgangspunkt i Romeo og Julies store kærlighed med satser fra Prokoviefs instrumentale værk og den kendte tenorarie fra Gounods opera. Yana Klein vil traktere med nogle af Puccinis mest kendte operaarier og også en smagsprøve på Puccinis mindre kendte opera "Suor Angelica", som ensemblet spiller i sin helhed til sommer med Yana Kleyn i hovedrollen. Ensemblets klarinettist byder på franske virtuoserier i Debussys fortryllende "Premiere Rhapsody". Som i ethvert ægte nytårsprogram har vi også Strauss-valse og duetten fra Den Glade Enke programmet, så stemningen kan komme helt i top.

Årets nytårskoncert byder på to fantastiske solister: Den russisk-danske sopran Yana Kleyn, som i 2022 var kåret til Årets Operatalent på Copenhagen Operafestival. Kleyn er uddannet fra solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium og har de seneste år markeret sig som en af sin generations mest interessante stemmer, som synger hovedroller på store internationale scener.

Med sig til nytårskoncerterne har Yana den unge norske tenor Petter Moen, som er uddannet ved Operaakademiet i København i 2014 og har sunget en lang række operapartier og oratorier, blandet andet kan han høres flere gange i 2023 på Det Kgl. Teater.

Faxe Kunst- & Musikforening byder selvfølgelig i pausen på et glas bobler og lidt sødt, så der bliver mulighed for at ønske hinanden godt nytår.

Nytårskoncerten finder sted søndag den 15. januar kl. 15. i Kultunariet, Søndergade 12 i Haslev.

Billetter købes på Faxe Kunst- & Musikforenings hjemmeside www.faxekunstogmusik.dk eller ved indgangen.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lad os sammen gøre en lille forskel
- Politiet havde travlt her i kommunen
- Klubmesterskab i HTT
- Keramik med sjæl - ny udstilling på Emmaus
- Kolde gys, varm sauna, kaffe og suppe
- Sangaften med Arne Andreasen
- Haslev Garnfestival - nu over to dage
- Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40
- Vi slæber overflødig emballage hjem
- Ib Arnoldi er død
- Henrik cyklede over 12.000 km.
- Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst