Toner fra himlen - nytårskoncert i Terslev

Tirsdag 3. januar 2023 kl. 08:47

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Toner fra himlen - nytårskoncert i Terslev
Bjarne Pilegaard og Pernille Wolder hylder Bent Fabricius-Bjerre. Foto: Linda Pilegaard

Terslev Menighedsråd inviterer til et brag af en nytårskoncert med ”Toner fra Himlen” af Bent Fabricius-Bjerre i Terslev Sognegård onsdag den 11. januar kl. 19.00.

Pianist Bjarne Pilegaard og sangerinde Pernille Wolder hylder mesteren med 2 x 40 minutters koncert, krydret med anekdoter fra et liv med Bent Fabricius-Bjerre.

I løbet af denne koncert kommer der ”Toner fra himlen” i form af musik udelukkende skrevet af Bent Fabricius-Bjerre. Bjarne Pilegaard har igennem de seneste 50 år hentet inspiration fra netop denne store musiker og spiller solo på flygel eller el-piano.

Pernille Wolder er stor fortolker af de kendte tekstmæssige indslag og når der skal yderligere musikere på banen, benytter de sig af ”The Roland Orchestra” og med ”orkester” menes forud indspillede arrangementer.

I løbet af de ca. 5 kvarter koncerten varer bydes der på alle de kendte klassikere som Alley Cat, Temaet fra Matador, Duerne Flyver, Forelsket i København. Men også andre knapt så kendte melodier flyder ud af højttalerne.

Pernille Wolder har en bred sangerfaring, der spænder fra kirkemusik til bierfestmusik. Repertoiret er alt fra lettere klassisk, over den danske sangskat til jazz og pop og meget andet. Hun startede som 10-årig i kirkekor, er kirkesanger, har sunget i Urania Bigband, Næstved Byorkester og er sangerinde i PJ Swingband og Blue Rain Orchestra, The Bier Hunters, ”pop-up” bands, samt solo med akkompagnatør. Hun elsker at fortolke sange og lægge følelser i og nyder det nærvær, som opstår med publikum.

Bjarne Pilegaard er en rutineret pianist og akkompagnatør i mange forskellige sammenhæng. Han har spillet klaver og underholdt lige siden han som ung mand tilbage i tresserne, startede som rockmusiker. Han har yderligere en baggrund som jazzmusiker, er klassisk uddannet og producerede, i en periode i slutningen af 80’erne, flere professionelle revyer.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lad os sammen gøre en lille forskel
- Politiet havde travlt her i kommunen
- Klubmesterskab i HTT
- Keramik med sjæl - ny udstilling på Emmaus
- Kolde gys, varm sauna, kaffe og suppe
- Sangaften med Arne Andreasen
- Haslev Garnfestival - nu over to dage
- Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40
- Vi slæber overflødig emballage hjem
- Ib Arnoldi er død
- Henrik cyklede over 12.000 km.
- Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst