Hyggeklubbens forårsprogram er fest, foredrag, film og meget mere

Mandag 2. januar 2023 kl. 11:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Hyggeklubbens forårsprogram er fest, foredrag, film og meget mere
Vibeke Hoby og Kristian Rusbjerg underholder i Hygge- og kulturklubben. PR-foto

Faxe: Hygge og Kulturklubben har meget at byde på i 2023. Det første arrangement i år er onsdag den 11. januar kl 13 i Æblehaven hvor medlemmerne vil hilse det nye år velkommen med sjov og festlig underholdning med Vibeke Hoby og Kristian Rusbjerg.

Vibeke Hoby er en af de få danske sangerinder, der mestrer kunsten at jodle. Sammen med Vibekes flotte sangstemme giver det en helt speciel autenticitet, når duoen leverer et repertoire af tyske og danske slagere med hits som Kufsteinerlied, tre hvide duer, Islands Brygge, Kuk Kuk Jodel. Læg dertil at Vibeke er et sandt energibundt, der på en sjov charmerende og kærlig måde går i folk med træsko på og med stor hjertelighed får gæsterne til at synge, jodle og klaske sig på lårene

Som akkompagnement til Vibeke Hoby finder man Kristian Rusbjerg, der er en af Danmarks absolut bedste harmonikaspillere. Kristian er blandt meget andet medlem i Maries Festival Band, der er kendt fra DK4’s populære underholdning fra Mariehaven.

Foredrag, sang og biograf
Foråret byder på meget mere. Man kan se frem til flere foredrag, bla. et med Peter Møller et foredrag om "Mine 10 år i showbizz". Senere kommer Ruth Birk Christensen og fortæller om "kaffe og kage mellem krudt og kugler".

Det sidste foredrag i rækken er med Thomas Møllehave som fortæller om sin opvækst med kendte forældre.

Hygge og Kulturklubben har fået en ekstra biografforestilling så der er fem forestillinger i Biografen Kanten i foråret. Man kan på Bio Kantens hjemmeside købe billetter for hele forårssæsonen, og hvis man benytter sig af det gode tilbud får man en film gratis.

Den første film vises den 18. januar kl. 14. Det er "A Man Called Otto". Dørene åbner en time før filmstart da der i billetprisen er iberegnet en lille kop kaffe som kan nydes inden filmen.

- Vi byder også på en bustur. Onsdag den 19. april kører vi til Julemærkehjemmet. Og så er der en forårsfest med mad, musik og salg af lotteri - og ikke mindst underholdning med Paraplybanden, og så sluttes forårssæsonen af med den efterhånden traditionelle tur til Nykøbing F Revyen tirsdag den 6. juni med afg. fra Æblehaven kl.18, fortæller formanden, Hanne Petersen.

Vil du vide mere om Hygge og Kulturklubben så kig på på hjemmesiden hyk.dk eller kontakt Hanne Petersen, også gerne med tilmelding til foredragene på tlf. 5671 4399 eller 2227 9214 eller hannefrida@dukamail.dk

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lad os sammen gøre en lille forskel
- Politiet havde travlt her i kommunen
- Klubmesterskab i HTT
- Keramik med sjæl - ny udstilling på Emmaus
- Kolde gys, varm sauna, kaffe og suppe
- Sangaften med Arne Andreasen
- Haslev Garnfestival - nu over to dage
- Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40
- Vi slæber overflødig emballage hjem
- Ib Arnoldi er død
- Henrik cyklede over 12.000 km.
- Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst