Nu er der igen en diabetesforening i kommunen

Fredag 16. december 2022 kl. 11:51

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nu er der igen en diabetesforening i kommunen
Lars Berg Andersen, Preben Larsen og Niels Chr. Jørgensen har stiftet en lokalafdeling af Diabetesforeningen. Privatfoto.

Faxe Kommune: For kort tid siden blev Diabetesforeningens lokalforening i Faxe Kommune genoprettet med tre nye medlemmer i bestyrelsen, nemlig Lars Berg Andersen, Preben Larsen og med Niels Chr. Jørgensen som formand.

- Vi håber, at vi på vores kommende generalforsamling i februar, kan få et par bestyrelsesmedlemmer mere, gerne lidt yngre, siger Niels Chr. Jørgensen.

Lokalforeningen vil være medlemmernes øjne og øre i kommunen, i stort og småt omkring diabetes. Især vil man gerne i dialog med mennesker med diabetes, pårørende og andre med interesse for diabetes og ikke mindst forsøge at ”opspore” dem som endnu ikke ved, de har diabetes.

- Vi vil samarbejde med kommunens diabetessygeplejeske, som allerede gør et stort arbejde, samt henad vejen lave forskellige arrangementer, foredrag og andet. Alle er selvfølgelig velkomne til disse arrangementer og vi vil gerne have forslag til emner/foredragsholder vi kan tage op i løbet af det kommende år, lyder det samstemmende fra de tre initiativtagere.

Kontakt til Diabetesforeningen lokalafdeling i Faxe kommune, kan ske til formanden Niels Chr. Jørgensen, på telefon 2021 6342 og på mail faxe@diabetes.dk

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lad os sammen gøre en lille forskel
- Politiet havde travlt her i kommunen
- Klubmesterskab i HTT
- Keramik med sjæl - ny udstilling på Emmaus
- Kolde gys, varm sauna, kaffe og suppe
- Sangaften med Arne Andreasen
- Haslev Garnfestival - nu over to dage
- Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40
- Vi slæber overflødig emballage hjem
- Ib Arnoldi er død
- Henrik cyklede over 12.000 km.
- Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst