Lone har overtaget Flügger i Haslev

Onsdag 14. december 2022 kl. 08:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Lone har overtaget Flügger i Haslev
Lone Rasmussen har overtaget Flügger i Haslev. Foto: Torkild Svane Kraft

Siden september måned sidste år har det været Lone Rasmussen man har mødt, når man har handlet i Flügger i Haslev - og nu er det også hende der ejer forretningen. Den 1. september skete ejerskiftet.

Henrik Holmgaard, bedre kendt som Holme, ejer fortsat den del der sælger gulve og gardiner, så der er altså alt det der handler om maling som Lone Rasmussen har overtaget. Og det vil sige maling af enhver art til ethvert formål, samt pensler og malerværktøj.

Og man må sige at det er en erfaren og kompetent person der nu står for Flügger i Haslev. Lone Rasmussen har arbejdet som maler i 40 år, men kom så ud for en arbejdsulykke der betød at hun ikke kunne holde til at male længere. Til gengæld er hun klar til at rådgive kunderne - ikke kun om valg af maling, men så sandelig også om hvordan man griber en opgave an på den helt rigtige måde, så resultatet bliver perfekt.

Foruden alle former for maling til hjemmet, har Flügger i Haslev også en afdeling med artikler og maling til kunstmaleren - og det er noget kunderne har taget rigtig godt imod. Flere og flere har fundet ud af, at det er her man skal købe tingene når man vil give sig i kast med lærredet, eller hvad man nu laver sine kunstværker på.

Lone Rasmussen bor i Haslev sammen med sin mand og deres to små hunde, og hun glæder sig over fortsat at kunne hjælpe Haslevs borgere med kvalitetsprodukter og god vejledning.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lad os sammen gøre en lille forskel
- Politiet havde travlt her i kommunen
- Klubmesterskab i HTT
- Keramik med sjæl - ny udstilling på Emmaus
- Kolde gys, varm sauna, kaffe og suppe
- Sangaften med Arne Andreasen
- Haslev Garnfestival - nu over to dage
- Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40
- Vi slæber overflødig emballage hjem
- Ib Arnoldi er død
- Henrik cyklede over 12.000 km.
- Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst