Kriminelle julegaver med dedikation...

Onsdag 30. november 2022 kl. 15:23

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kriminelle julegaver med dedikation...
Krimiforfatter Hans-Willy Bautz signerer sine krimier i Haslev Boghandel lørdag den 3. december kl. 11-13. Boghandler Steen Eistrup-Wisler har et godt julegavetilbud til kunderne. Foto: Suzanne Eistrup-Wisler

Normalt skal man holde sig langt fra kriminelle julegaver, men det gælder ikke ved de julegaver man kan købe i Haslev Boghandel på lørdag den 3. december mellem kl. 11 og 13.

Boghandler Steen Eistrup-Wisler har namlig allieret sig med den lokale krimiforfatter Hans-Willy Bautz, der i det nævnte tidsrum vil være i butikken for at signere sine seks voksenkrimier og børnekrimien „Skelettet på slottet“, som han har skrevet sammen med den nu 10-årige Theodor William Larsen, der også vil være til stede med sin kuglepen.

Børnekrimien handler om to drenge, hvoraf den ene har magiske evner, så han kan føre dem tilbage i tiden. Derved opklarer de, hvem det er, der er blevet muret inde på et slot og hvorfor.

Hans-Willy Bautz' voksenkrimier omfatter følgende titler: „Mord på færgen til Palermo“ i hvilken hans hovedpersoner, den dansk-tyske journalist Michael Bech og den sicilianske kriminalkommissær Angela Pecci lærer hinanden at kende under skumle omstændigheder i katakomberne i Palermo.

„Mord på Sicilien - Et spor fører til Danmark“ tager sin begyndelse på Sicilien. En stor del af handlingen foregår imidlertid med dramatiske begivenheder i Haslev, Køge, Faxe, Faxe Ladeplads og på Stevns, hvor Stevnsfortet spiller en væsentlig rolle; „Den sicilianske forbindelse“ begynder med mordene på tre mænd i et område øst for Hannover i Tyskland. Mændene er viklet ind i illegal handel med organer, som rige tyskere får transplanteret på et illegalt hospital på Sicilien.

„Midsommermordene“ kaster skygger tilbage til Anden Verdenskrig i et lille samfund ved Mariager Fjord, hvor fire ældre tyskere findes skuddræbte med tysk ammunition fra tyskernes besættelse af Danmark.

Skovtårnsmordet“ er sikkert allerede kendt af mange her på egnen, da handlingen foregår i Haslev og omegn samt på Vordingborgkanten med en afstikker til Sicilien. I forbindelse med drugrape - voldtægt i forbindelse med indtagelse af narko - dør en ung kvinde, hvis lig bliver fundet på Hagenborgs bænk i Haslev Orned. Rivalisering ved narkosalg fører ved Skovtårnet til skuddrab på en kvindelig narkodealer.

„Liget i tangtaget“ er en Læsøkrimi, hvor der bliver fundet et mumificert lig i et af øens berømte tangtage. Desuden findes en gammel mand langtidskogt i modersydepanden på Læse Saltsyderi. Der har i alle seks krimier været nok at tage fat på for makkerparret Angela Pecci og Michael Bech.

Boghandler Steen Eistrup-Wisler har et kriminelt tilbud til kunderne: Køber man samtlige Hans-Willy Bautz' voksenkrimier denne dag, får man en rabat på 20%. Og bøgerne pakkes naturligvis gerne ind til julegaver.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lad os sammen gøre en lille forskel
- Politiet havde travlt her i kommunen
- Klubmesterskab i HTT
- Keramik med sjæl - ny udstilling på Emmaus
- Kolde gys, varm sauna, kaffe og suppe
- Sangaften med Arne Andreasen
- Haslev Garnfestival - nu over to dage
- Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40
- Vi slæber overflødig emballage hjem
- Ib Arnoldi er død
- Henrik cyklede over 12.000 km.
- Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst