Hvem har stjålet nissekraften?

Tirsdag 29. november 2022 kl. 11:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Hvem har stjålet nissekraften?
Hvem har stjålet nissekraften?

Børneteater: Der er nisseteater og nissehygge for børn fra 3 til 9 år på Faxe Kommunes Biblioteker den 12. december. I Faxe kl. 9.30 og i Haslev kl. 12.00.

Julen nærmer sig, og det skal fejres. Det kan man gøre sammen med Honningbanden, der opfører stykket ”Hvem har stjålet nissekraften?” og synger og hygger med børnene bagefter.

Nissen med det mærkelige navn, som de andre nisser griner af, mister det allervigtigste og pludselig er julens trylleri borte. Hvem har dog gjort sig til tyv af noget så betydningsfuldt? Og hvorfor?

Svarene på de spørgsmål skal ikke gives her. Dem giver forestillingen i en vidunderlig fortælling om jul, venskab og kærlighed. Det er spændende, følsom, sjov og varm juleforestilling med plads til publikums indfald og spontane kommentarer før, under og efter forestillingen.

Det hele pakkes ind i poetisk julegavepapir med små overraskelser, (næsten) ægte magi og en lille smule uhygge i børnehøjde. Mon ikke det endnu engang lykkes at redde juleglæden, så en fortryllende julestemning kan brede sig blandt både børn og voksne?

Forestillingen varer 35 minutter efterfulgt af 20 minutter med sang, leg og julesjov. I alt ca. 55 minutter med teater og julesjov.

Det foregår alt sammen mandag den 12. december kl. 9.30 på Faxe Bibliotek og kl. 12.00 på Haslev Bibliotek. Billetter er nødvendige men kan hentes gratis på www.faxebibliotek.dk

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lad os sammen gøre en lille forskel
- Politiet havde travlt her i kommunen
- Klubmesterskab i HTT
- Keramik med sjæl - ny udstilling på Emmaus
- Kolde gys, varm sauna, kaffe og suppe
- Sangaften med Arne Andreasen
- Haslev Garnfestival - nu over to dage
- Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40
- Vi slæber overflødig emballage hjem
- Ib Arnoldi er død
- Henrik cyklede over 12.000 km.
- Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst