Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning

Onsdag 30. november 2022 kl. 08:31

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning
Nicoline Spur, Nybolig i Faxe, er klar til at finde din drømmebolig - også den andre ejendomsmæglere har til salg. Foto: Torkild Svane KRaft

Det kan være svært at finde den helt rigtige bolig. Hvad er vigtigst, prisen, beliggenheden, alrummet, havudsigten, den store garage eller...?

Ja, spørgsmålene er mange når man har besluttet at finde en ny bolig, og når man så mener at have fundet de vigtigste kriterier, så kan man bruge rigtig meget tid på at surfe rundt på alverdens mæglersider og se på udbuddene.

Man står så med måske tre fire boliger man synes virker interessante, og så skal man kontakte ejendomsmæglerne for at aftale tid om besigtigelse - og kan det nu lade sig gøre, at samle besigtigelserne, så man ikke skal bruge mange dage på at se på boliger?

Alt dette kender de fleste boligkøbere alt til. Det er meget tidskrævende, og mon ikke man overser en bolig, som måske kunne være den helt rette? Alle disse problemer kender man alt til i Nybolig, så derfor har kæden lanceret et nyt koncept “Nybolig Køberrådgivning” der gør det lettere at være køber.

Kort sagt går det ud på noget der minder om det populære tv-program 3 x beliggenhed. En specialuddannet ejendomsmægler tager en god snak med køberen om ønsker og muligheder - og økonomisk formåen, hvorefter han eller hun går i gang med at finde nogle boliger der passer til køberen.

Foreløbig har 22 ejendomsmæglere gennemgået uddannelsen. Heriblandt Nicoline Spur der er ansat i Nybolig i Faxe, men hun tilbyder sin ekspertise også til kunder i Nybolig Haslev, Vordingborg og Store Heddinge der alle ejes af Christoffer Friman, som i øvrigt har været med i Hammerslag flere gange.

- Når en kunde henvender sig til mig, starter vi med en meget grundig snak, og herefter går jeg i gang med at finde forslag til drømmeboligen og aftale tid til at man kan se boligen, fortæller Nicoline Spur - med andre ord kan man læne sig tilbage og overlade alt arbejdet til Nicoline. Bare vente på at hun finder nogle spændende muligheder.

Nicoline Spur skeler ikke til hvilken ejendomsmægler der har boligen til salg. Det eneste hun bekymrer sig om er at finde den rette bolig til køberen - og viser det sig, at en af de boliger hun vil præsentere for køberen, er en bolig som er til salg gennem en af Christoffer Frimans butikker, så trækker hun sig - for man kan ikke være “på begge sider” når det handler om boligkøb eller salg. Har en ejendomsmægler en ejendom til salg, så er ejendomsmægleren 100% sælgers mand.

Viser det sig at kunden falder for en af de boliger Nicoline Spur, eller en af de andre mæglere i det nye koncept, foreslår, så hjælper man også med det videre forløb - altså forhandling af pris og de juridiske aspekter der følger med når man handler bolig.

Nicoline Spur gør opmærksom på at “Nybolig Køberrådgivning” tilbyder assistance ved alle former for bolig, altså også sommerhuse og landbrug, og du finder hende på hjemmesiden under Nybolig Faxe.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lad os sammen gøre en lille forskel
- Politiet havde travlt her i kommunen
- Klubmesterskab i HTT
- Keramik med sjæl - ny udstilling på Emmaus
- Kolde gys, varm sauna, kaffe og suppe
- Sangaften med Arne Andreasen
- Haslev Garnfestival - nu over to dage
- Jensens Jazz Serenaders spiller i Huset40
- Vi slæber overflødig emballage hjem
- Ib Arnoldi er død
- Henrik cyklede over 12.000 km.
- Petri og Lars Hannibal på Vemmetofte Kloster
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst