Rønnede Skadecenter og Pladeværksted er åbnet

Torsdag 24. november 2022 kl. 11:47

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Rønnede Skadecenter og Pladeværksted er åbnet
Wassim Elkhoder glæder sig til at hjælpe egnens bilejere med alle former for reparationer, herunder også forsikringsskader. Foto: Torkild Svane Kraft

Rønnede Skadecenter og Pladeværksted er åbnet
Pæn ser den ikke ud, denne BMW - men inden længe er den så god som ny, forsikrer Wassim Elkhoder fra Rønnede Skadecenter og Pladeværksted. Foto: Torkild Svane Kraft
Rønnede: En ny virksomhed har set dagens lys i Rønnede. Wassim Elkhoder har åbnet Rønnede Skadecenter og Pladeværksted på Industrivej 11 - altså samme adresse som Dinitrol, der vender ud mod Vordingborgvej. Wassims virksomhed vender ud mod Industrivej.


Det er ABC Bilsyn ved Jens Andersen der ejer lokalerne som Wassim har lejet. Her er der et stort værksted og et kontor/reception. Altsammen sat i stand efter den voldsomme brand der ramte den tidligere lejer af lokalerne.

Wassim, der bor i Køge, er uddannet pladesmed og har 20 års erfaringer fra bilbranchen, så det er en erfaren mand, der nu har åbnet værksted i Rønnede. Rønnede Skadecenter og Pladeværksted tilbyder klargøring af biler til syn og almindelige reparationer - og som det jo fremgår af navnet, så udfører han også pladearbejde, hvilket der efterhånden ikke er så mange værksteder der gør.

Dertil kommer at Rønnede Skadecenter og Pladeværksted også udfører forsikringsskader af enhver art og på alle køretøjer. Da avisen kiggede forbi, stod der en flot ældre BMW - men flot var den ikke da den kom til værkstedet. Faktisk så den temmelig miserabel ud, kunne man se på nogle billeder, Wassim havde taget inden han gik i gang med at genopbygge bilen. Nu stod den og så helt ny ud.

På en lift ved siden af stod der en anden BMW. Den havde også været udsat for en skade på fronten. Den havde fået et ordentligt tryk, men inden længe er den så god som ny, sagde Wassim.

Wassim Elkhoder har gennem længere tid været på udkig efter et værksted, og det fandt han altså på Industrivej 11 i Rønnede. Han glæder sig til at hjælpe områdets bilejere, og gør opmærksom på, at man altid kan få et fast tilbud, inden han tager fat, så man ikke får ubehagelig overraskelser når regningen skal betales.

Man er velkommen til at kigge indenfor på værkstedet, eller ringe til Wassim på telefon 2222 7278.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nissemor holder øje med byen - og grånisser er søgt mod Sibirien
- Ni læsninger og gospel
- Kriminelle julegaver med dedikation...
- Julemarked i Leestrup
- Ærmerne er smøget op
- Et helt specielt møde: sang, musik, børn og demente
- Ærgerlig, men alligevel taknemmelig
- Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning
- Midtsjællands Kammerorkester spiller i Roholte
- Hvem har stjålet nissekraften?
- Først fortæller bhutanesisk flygtning og så er der film
- Mød Søren Ulrik Thomsen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst