Haslev Festdage uddeler midler

Onsdag 23. november 2022 kl. 08:35

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Haslev Festdage uddeler midler
Tessa var én af de kunstnere der trak mange mennesker til Haslev Festdage i sommers. Nu kan foreninger søge om at få en del af overskuddet. Foto: Jens Wollesen.

Efter nogle vellykkede dage i juni måned 2022, hvor det endeligt var muligt igen at samles om musik og hyggeligt samvær på festivalpladsen i Haslev, åbnes der nu for muligheden for at lokale foreningen kan søge støtte til egne projekter, initiativer og indsatser.

Det er det forventede overskud fra festdagene, som nu skal deles ud til glæde og gavn for foreninger i lokalområdet.

Haslev Festdage er nemlig et non-profit foretagende, og foreningen bag har bl.a. til formål gennem uddelinger at støtte initiativer til gavn for børn og unge, til understøttelse af kultur, og til understøttelse af idræt.

Som tidligere glæder bestyrelsen for foreningen sig over, at de tusinder af frivillige arbejdstimer, som er lagt i Haslev Festdage, kan give et overskud, der nu kan komme ud og gøre gavn i lokale foreninger, og i kulturlivet. Som i øvrige år, så håber bestyrelsen at modtage mange ansøgninger, så flest muligt kan få glæde af midlerne.

Ansøgningsfrist
Bestyrelsen har fastsat en række kriterier for uddelingen af midlerne. For bestyrelsen er det bl.a. vigtigt, at der er en bred mangfoldighed i de initiativer, der støttes, og der skal gerne gives støtte til flere forskellige formål i samme støtteår. Bestyrelsen vil primært kigge efter lokale initiativer. Det vil sige tiltag, som både udspringer og gennemføres inden for Faxe Kommunes grænser.

Bestyrelsen gør også opmærksom på, at der er nogle vigtige datoer at notere sig, hvis man ønsker at komme i betragtning til midlerne. Der er ansøgningsfrist den 15. januar 2023, og senest den 15. februar 2023 træffer bestyrelsen beslutning om, hvilke ansøgninger, der kan imødekommes.

I den forbindelse lyder det fra bestyrelsen:
- Vi glæder os til at læse ansøgningerne, og samtidig er det også med en vis ydmyghed, at vi går til opgaven. Vi håber, at der kommer mange ansøgninger, og når vi så skal prioritere, så ved vi, at vi kan komme til at skuffe nogle ansøgere med et afslag. Det har vi egentlig ikke lyst til, men vi garanterer, at vi gør os grundigt umage i vores overvejelser og i de drøftelser, som vi skal have. Og så håber vi, at vi med uddelingerne kommer til at glæde en masse mennesker - både de, der får ansøgningerne godkendt, og de borgere, børn som voksne, der får glæde af de forskellige initiativer, der føres ud i livet.

De præcise rammer for uddeling af midler kan læses på haslevfestdage.dk. Her nøjes med at gentage, at ansøgningsfristen er d. 15. januar 2023. Ansøgninger skal sendes til haslevfestdagemidler@gmail.com

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nissemor holder øje med byen - og grånisser er søgt mod Sibirien
- Ni læsninger og gospel
- Kriminelle julegaver med dedikation...
- Julemarked i Leestrup
- Ærmerne er smøget op
- Et helt specielt møde: sang, musik, børn og demente
- Ærgerlig, men alligevel taknemmelig
- Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning
- Midtsjællands Kammerorkester spiller i Roholte
- Hvem har stjålet nissekraften?
- Først fortæller bhutanesisk flygtning og så er der film
- Mød Søren Ulrik Thomsen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst