Jul med Berg’s Fairytale i Veras Verden

Onsdag 23. november 2022 kl. 11:41

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Jul med Berg’s Fairytale i Veras Verden
Janus og Kåre fra Berg’s Fairytale Garden besøger Veras Verden. PR-foto

Jul med Berg’s Fairytale i Veras Verden
Mød Nanna fra InuaCare i Veras Verden
I den kommende weekend lørdag den 26. og søndag den 27. november får Veras Verden på Hesede Hovedgård besøg af Kåre og Janus fra Berg’s Fairytale Garden, Nanna fra det grønlandske hudplejemærke InuaCare og kokken Kasper Damm.


Både lørdag og søndag vil man kunne møde Berg’s Fairytale Garden ude foran butikken. De kommer og sælger de smukkeste og mest eventyrlige juledekorationer og adventskranse, alt lavet fra bunden og med lokale ”råvarer”.

Berg’s Fairytale Garden har på få år skabt et fantastisk haveanlæg ikke mange kilometer fra Veras Verden, så her er der bestemt også mulighed for at få en god havesnak, og måske et par gode råd med på vejen.

Lørdag får butikken besøg af Nanna som er hudplejeekspert fra det første grønlandske beauty-brand i verden InuaCare. Nanna fortælle om de skønne hudplejeprodukter som alle indeholder håndplukkede grønlandske planter urter og bær. Du har mulighed for at få en snak med Nanna og prøve produkterne som alle er til både kvinder og mænd.

- Søndag kan du møde kokken Kasper Damm i vores køkken. Han vil servere den lækreste jomfruhummersuppe, som er fremstillet på kun de bedste råvarer, og du kan få smagsprøver på hans årgangsgløgg som hvert år kun bliver produceret i et begrænset antal. Kasper vil give gode tips til hvordan du kan lave en nem forret til nytårsaften, eller bare nem mad i juledagene, fortæller Nicolaj Lund Jensen fra Veras Verden.

Veras Verden, der ligger på Hesede Hovedgård 3 ved Haslev, har åbent alle ugens dage fra kl. 11 til 16. www.verasverden.dk

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nissemor holder øje med byen - og grånisser er søgt mod Sibirien
- Ni læsninger og gospel
- Kriminelle julegaver med dedikation...
- Julemarked i Leestrup
- Ærmerne er smøget op
- Et helt specielt møde: sang, musik, børn og demente
- Ærgerlig, men alligevel taknemmelig
- Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning
- Midtsjællands Kammerorkester spiller i Roholte
- Hvem har stjålet nissekraften?
- Først fortæller bhutanesisk flygtning og så er der film
- Mød Søren Ulrik Thomsen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst