Kunstneren inviterer til “Jul i atelieret”

Tirsdag 22. november 2022 kl. 13:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kunstneren inviterer til “Jul i atelieret”
Bettina Holst glæder sig til at byde indenfor i sit atelier. Foto: Torkild Svane Kraft

I weekenden den 26. og 27. november inviterer smykkekunstner og maler Bettina Holst indenfor i sit hyggelige julepyntede atelier på Parcelvej 16 i Haslev.


Her vil man kunne se et udvalg af hendes smykker - armbånd, øreringe, halskæder og ringe. Altsammen lavet i ægte materialer og absolut nikkelfrit. Man vil også kunne se Bettina Holst’ puder, tasker, plakater og postkort - og ikke mindst hendes malerier.

Bettina Holst åbnede butik på Frederiksberg i 2008. Den blev dog lukket da familien flyttede til Haslev i 2012. Siden 2010 har Bettina levet af sin kunst, både via salg af smykker og malerier, men også gennem undervisning. Hun har nemlig sin egen kunstskole, der kører online. Medlemmer modtager én gang om måneden en video med tips og tricks og alt andet nyttigt i forbindelse med maling, og dertil kommer liveundervisning, også online, med jævne mellemrum.

Bettinas malerier er finurlige og pirrer til fantasien. Flere ting dukker op når man giver sig tid til at se på dem. Tilmed vil man kunne vende billederne om, og nye motiver toner frem fra lærredet.

- De fleste af mine malerier kan man vende om, og dermed får man et helt nyt maleri. Ja, faktisk kan man vende nogle af malerierne “hele vejen rundt” så man får fire i ét maleri. Det er også derfor at jeg ikke signerer malerierne på forsiden. Min signatur finder man altid bag på maleriet, siger Bettina Holst.

Bettina Holst er en travl kunstner. Ikke nok med at hun laver smykker, tasker, puder og malerier - og masser af undervisning - så er hun også i gang med at skrive en kunstbog, som hun håber vil blive udgivet indenfor en overskuelig fremtid.

Flere af Bettinas elever fra Fyn og Jylland vil dukke op i weekenden, hvilket hun glæder sig meget til, for de fleste af dem har hun kun mødt online, og det er nu engang rart at mødes i “den virkelige verden”.

Læs mere på bettinaholst.dk eller find hende på Facebook og Instagram.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nissemor holder øje med byen - og grånisser er søgt mod Sibirien
- Ni læsninger og gospel
- Kriminelle julegaver med dedikation...
- Julemarked i Leestrup
- Ærmerne er smøget op
- Et helt specielt møde: sang, musik, børn og demente
- Ærgerlig, men alligevel taknemmelig
- Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning
- Midtsjællands Kammerorkester spiller i Roholte
- Hvem har stjålet nissekraften?
- Først fortæller bhutanesisk flygtning og så er der film
- Mød Søren Ulrik Thomsen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst