Infomøde om varmepumper

Mandag 21. november 2022 kl. 08:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Infomøde om varmepumper
John Jelstad (th) viser styreenheden for Almer Simonsen (tv). I midten indehaver af Varmepumpe.tech Kurt Bang Christensen - og bagved den varmepumpe der sættes op i Huset40. Foto: Mathias Kondal Berg

Infomøde om varmepumper
John Jelstad foran en varmepumpe til et almindeligt hus. Foto: Mathias Kondal Berg
I Faxe Ladeplads bliver husene, i hvert fald de fleste, varmet op med gas, hvilket er en stor belastning med prisernes himmelflugt. I byens kulturhus, Huset40, har man derfor meget nøje overvejet hvad man skulle gøre. Og nu har bestyrelsen fundet en løsning. Varmepumpe.


Mange har spurgt hvorfor man valgte en varmepumpe, hvilken varmepumpe man valgte - og ikke mindst hvorfor valget faldt på netop den varmepumpe, som vil blive stillet op indenfor den nærmeste fremtid.

- I stedet for at vi hele tiden skal besvare spørgsmål fra nysgerrige kommende varmepumpeejere, mener vi at det er meget bedre at invitere til informationsaften med én der har forstand på varmepumper. Kom glad og lyt til information, bliv klogere, stil spørgsmål og tag herefter stilling til om det er denne løsning du ønsker i fremtiden, udtaler Almer Simonsen fra Huset40.

Den varmepumpe Huset40 valgte er en varmepumpe fra Varmepumpe.tech i Skuderløse, og det er en repræsentant fra dette firma, der vil fortælle og svare på spørgsmål torsdag den 1. december kl. 19.30 i Bertramsalen i Huset40, Hovedgaden 40, 4654 Faxe Ladeplads.

- Og vi kan love jer at vi har sat både pris og kvalitet op mod hinanden inden vi traf beslutningen, så vi mener at vi har gjort et rigtigt godt køb, siger Almer fra Huset40. Mange har spurgt os om hvorfor vi lige har valgt denne varmepumpe, og om det virkelig kan lade sig gøre at købe en varmepumpe, der både har kvalitet og er rimelig i prisen, og det kan det.

Varmepumpe.tech
- Det kan simpelthen ikke passe, at man kan få en varmepumpe til den pris, sagde Elmer Simonsen fra Huset40, da han hørte om prisen fra Varmepumpe.tech, der ligger i Skuderløse, så derfor gik han, og andre, fra Huset40 i gang med at undersøge det nærmere. Og det viste sig at prisen holdt.

Det er Kurt Bang Christensen der ejer Varmepumpe.tech og ham fortæller, at de varmepumper de sælger er af mærket Sprsun og at der ydes fem års garanti på varmepumpen.

Salgsrådgiver John Jelstad oplyser at varmepumpen fra Sprsun er samlet i Kina, men kompressoren er fra Panasonic og elektronikken fra tyske Schneider, mens italienske Carel leverer styringen - altså altsammen fra anerkendte “vestlige” firmaer.

Den varmepumpe der snart stilles op i Huset40 er naturligvis en af de helt store. Er der tale om et privat hjem, er det en langt mindre model der stilles op. Varmepumpe.tech kan sørge for alt - altså fjerne den eksisterende varmeforsyning og opsætte en ny varmepumpe, så det eneste kunden skal gøre er at åbne døren, og vente på at håndværkerne er færdige, og man dermed har en billigere opvarmningsform end tidligere.

Er der tale om en varmepumpe til at almindeligt hus, vil en pris, alt inklusive, ligge i omegnen af 80.000 kr. og der er meget kort leveringstid på en varmepumpe fra Varmepumpe.tech.

Vil du deltage i mødet, som er helt gratis, skal du sende en sms til Britt tlf: 6130 3311 så reserverer hun en plads.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nissemor holder øje med byen - og grånisser er søgt mod Sibirien
- Ni læsninger og gospel
- Kriminelle julegaver med dedikation...
- Julemarked i Leestrup
- Ærmerne er smøget op
- Et helt specielt møde: sang, musik, børn og demente
- Ærgerlig, men alligevel taknemmelig
- Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning
- Midtsjællands Kammerorkester spiller i Roholte
- Hvem har stjålet nissekraften?
- Først fortæller bhutanesisk flygtning og så er der film
- Mød Søren Ulrik Thomsen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst