Gik bag om ryggen på formanden

Søndag 30. oktober 2022 kl. 12:58

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Dorthe Zangenberg fik æren af at stryge flaget som afslutning på rosæsonen. Til højre rochef Jan Nielsen - der var gået bag formandens ryg... Foto: Torkild Svane Kraft

Faxe Ladeplads: Det er en ære at få lov til at stryge flaget når rosæsonen er slut, men formanden Jørgen Zangenberg var lidt i vildrede da han holdt afslutningstale for sæsonen, for rochefen Jan Nielsen havde ikke orienteret ham om hvem der skulle have æren denne gang.

- Nej, vi har tilladt os at gå bag ryggen på formanden, sagde Jan Nielsen, for vi er nogle der har besluttet, at det skal være Dorthe Zangenberg (formandens kone) der skal stryge flaget. Og det skal hun, fordi hun altid er så god til at slå roture op - og fordi hun næsten altid står tidlige op, så der er nybagt brød på turene. Det skal du have tak for, sagde roformanden.

- Og det har været en rigtig god rosæson, fortalte Jørgen Zangenberg. Der har været rigtig mange daglige roture, og rigtig mange ture for både robåde og kajakker både i ind- og udland og dertil kommer flere fællesroninger med andre klubber - og det er helt sikkert noget der vil blive gentaget næste år.

Formanden kunne også oplyse at medlemmerne tilsammen har roet godt 80.000 kilometer på vandet samt omkring 16.000 kilometer indendørs i Vikings romaskiner. Og dertil kommer svømning, rospinning, gymnastik og yoga - samt forskellige sammenkomster. Altså en klub med masser af aktiviteter for medlemmerne.

Jørgen Zangenberg kunne også fremvise en helt masse nye redningsveste som Roklubben Viking har indkøbt takket være en donation på 50.000 kr. fra Trygfonden.

SIkkerhed er meget vigtigt i Roklubben Viking, og de nye redningsveste er så gode, at man uden problemer kan have dem på når man ror - så derfor lød der en stor tak til Trygfonden ved standerstrygningen, der blev afsluttet med kaffe og kage og hyggeligt samvær.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nissemor holder øje med byen - og grånisser er søgt mod Sibirien
- Ni læsninger og gospel
- Kriminelle julegaver med dedikation...
- Julemarked i Leestrup
- Ærmerne er smøget op
- Et helt specielt møde: sang, musik, børn og demente
- Ærgerlig, men alligevel taknemmelig
- Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning
- Midtsjællands Kammerorkester spiller i Roholte
- Hvem har stjålet nissekraften?
- Først fortæller bhutanesisk flygtning og så er der film
- Mød Søren Ulrik Thomsen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst