Julehjælp fra Røde Kors?

Torsdag 3. november 2022 kl. 11:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Julehjælp fra Røde Kors?
Så er det nu man kan søge om julehjælp hos Røde Kors i Faxe. Foto: Torkild Svane Kraft

Røde Kors i Faxe uddeler også i år julehjælp, og skemaerne til ansøgning om julehjælp bliver nu lagt frem i genbrugsbutikken i Faxe.

- Vi tilbyder borgere, som er bosiddende i de gamle Fakse og Rønnede kommuner, mulighed for at søge om julehjælp. Vi ved at der i år er rigtig mange som har behov. Vi er jo alle ramt af den specielle situation vi er i nu. Derfor håber vi at sætte et lille plaster på såret, så man kan holde jul, og børnene kan få en lille gave. Vi kan selvfølgelig ikke dække jeres faste udgifter, udtaler Karen Spring der er formand for Røde Kors i Faxe og Rønnede.

De som især vil blive tilgodeset, er enlige mødre elller fædre med hjemmeboende børn. Røde Kors ser også på andre familier som specielt i år er kommet i knibe, det kan være pga. sygdom. De kommer selvfølgelig også i betragtning, så de også kan holde en god jul sammen med familien. Deres hjælp bliver lidt anderledes.
På ansøgningsskemaet beder Røde Kors folk om, at skrive tydeligt, så man kan få besked tilbage.

- Da vi ved at der er mange som uddeler julehjælp i forskellige former, skal I meddele os, hvis I søger andre steder. Vi vil gerne undgå, at der er nogen som søger flere steder, da vi gerne vil dele julehjælp ud til de virkelig trængende. Der har desværre været en tildens til, at folk søger mange steder, så de derved får flere gange julehjælp, siger Karen Spring.

Allerede nu på lørdag kan man hente ansøgningsskemaet i Røde Kors butikken i Faxe, men man får først besked slut uge 49.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nissemor holder øje med byen - og grånisser er søgt mod Sibirien
- Ni læsninger og gospel
- Kriminelle julegaver med dedikation...
- Julemarked i Leestrup
- Ærmerne er smøget op
- Et helt specielt møde: sang, musik, børn og demente
- Ærgerlig, men alligevel taknemmelig
- Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning
- Midtsjællands Kammerorkester spiller i Roholte
- Hvem har stjålet nissekraften?
- Først fortæller bhutanesisk flygtning og så er der film
- Mød Søren Ulrik Thomsen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst